Så starter Fredags Fest i Karolinelund igen

Tekst Redaktionen og PM (Skråen) | Foto presse

Magtens Korridorer sætter gang i festen i Karolinelund

Den 12. juli er der endnu engang ‘Danmarks hyggeligste havefest’ i Karolinelund. Musikstedet Skråen holder nemlig FREDAGS FEST i parken hver fredag indtil 30. aug. På grund af det netop afsluttede Tall Ships Races startede festen i år lidt senere end sædvanligt. Men nu er skibene sejlet og alt klar til 8 fredage i træk med 8 fede koncerter.

Sidste år var der publikumsrekord med over 4.000 glade gæster hver fredag, så Skråen har sat alle sejl ind på at skabe en endnu større fest med et par af de populæreste navne fra sidste sommer og flere spændende nyheder.

Og bare rolig, ellers er alt som det plejer. Entreen er stadig kun 50 kr i indgangen fra kl. 18.

Program

  • Entre: 50 kr fra kl. 18 – Der er ingen forsalg!
  • Klokken 20.00 er der koncertstart
  • Klokken 22.30 er der afterparty på Skråen – indgangen er incl. i entreen til Karolinelund
  • Drikkevarer må ikke medbringes
  • Støt Fredags Fest – køb mad og drikke i boderne
  • Eller køb en lækker Grilbuffet på www.skraaen.dk

Fredag 12. juli kl. 20
POUL KREBS
Poul Krebs har før med format åbnet Fredags Festen i Karolinelund, så vi er meget glade for igen at kunne præsentere ham til åbningen d. 12. juli.
Seneste album “Maleren og Delfinerne på Bugten” der udkom i 2017 blev taget godt imod. #1 på iTunes, fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. Poul Krebs leverer stadig den musik vi kender og elsker ham for, og han er frisk og veloplagt som aldrig før.
Poul Krebs kalder sit nuværende band for hans “drømmehold”, kom selv og hør hvorfor, når Poul Krebs åbner Fredags Festen med både nye og gamle hits.

Fredag 19. juli kl. 20
MAGTENS KORRIDORER
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’ og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr. Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest.
De spillede sidste år til Fredags Festen og senest på Skråen i Royal Stage i december. Magtens Korridorer har et stort og trofast publikum i Aalborg, og der er altid gang i den både på og foran scenen. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. juli til en gang lige-ud-af-landevejen-rock og storby-blues leveret af altid veloplagte Magtens Korridorer.

Fredag 26. juli kl. 20
RASMUS WALTER
Rasmus Walters populære, rockede guitarpop har for længst taget himmelflugt med hit som ‘Dybt Vand’, ‘Endeløst’, ‘Verden i stå’, og ‘På en dag som i dag’. Nu er den modnede og charmerende musiker klar til at indtage verden med sit engelsksprogede udspil “Heart of Stone” og den allernyeste single “Be Alright”. Rasmus Walter har lige været på en længere succesfuld solo tour, og han er helt klar med fuld band, som den karismatiske forgrundsfigur han har været lige siden tiden med Grand Avenue. når han til sommer spiller på flere festivaler og til Fredags Festen.

Fredag 2. aug. kl. 20
DJ SASH! & ITALO BROTHERS
Dobbeltkoncerten med Italo Brothers og Dj Sash! har udviklet sig til en tradition, hvor Karolinelund fester som
aldrig før. Det var sommerens fedeste party sidste år, og det bliver det selvfølgelig igen.
Det er vel nærmest overflødigt, at komme med en liste af de mange mange hits DJ SASH! har leveret de sidste mange år men her er alligevel en lille reminder: Encore Une fois, Ecuador, Stay, La Primavera, Adelante, Colour The World, Mysterious Times, Move Mania og mange flere.
Italo Brothers er med deres mange hits som “Sleep When We’re Dead”, “Radio Hardcore”, “This Is Nightlife” og selvfølgelig “Stamp On The Ground” også klar igen i år til at sparke gang i de brune sommerben hos alle i Karolinelund. Der er dømt party time 2. aug.

Fredag 9. aug. kl. 20
JOHN - Rasmus Bjerg – En hyldest til John Mogensen
Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.
Og nu mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg er på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans store 8-mands orkester.
De kigger ind i Karolinelund den 9. august til landets største havefest – lige i John Mogensens ånd.

Fredag 16. aug. kl. 20
GILLI
I de seneste to år, har Gilli domineret toppen af de Danske hitlister. I november 2017 var han nomineret hele ni gange ved Danish Music Awarrds, hvor han tog tre priser hjem for Årets Danske Udgivelse, Årets Solist og Årets Sangskriver.
Med langt over 100 millioner Spotify streams alene og en umiskendelig signatur formår Gilli gang på gang at lægge afstand til konkurrenterne. Listen af hits er lang; C’est La Vie, Helwa, Habibi Aiwa, Tidligt Op, Kolde Nætter, Su Casa og mange flere.
Han har været forløber for, og er manden bag, en ny og dominerende lyd i dansk urban musik, og vi glæder os vildt til at præsentere ham for første gang i Karolinelund

Fredag 23. aug. kl. 20
JOHNNY MADSEN BAND
Johnny Madsen Band er en yderst populær genganger til Fredags Fest i Karolinelund. Johnny Madsen og bandet kan som få tryllebinde selv de allerbagerste publikummer med deres fantastiske sange, støvet blues, vilde boogie og vaskeægte rock’n’roll. Bandet der udover Johnny Madsen består af Knud Møller på guitar, Henrik From på trommer og Niels Mogensen på bas har opbygget et ry som Danmarks bedst swingende rockband, de spiller med uforlignelig musikalsk energi, og der er garanti for nærmest overjordisk smukke guitarsoli fra Knud Møller, vittigheder fra Johnny Madsen og generel god stemning på scenen, der hurtigt spreder sig til hele parken i Karolinelund.

Fredag 30. aug. kl. 20
BENAL
Den danske hiphop duo Benal bestående af Benjamin og Albert er for alvor på vej mod stjernerne. Sidste år gav de bl.a. en udsolgt koncert på Skråen, to udsolgte koncerter i Store Vega, en seksstjernet optræden ved Roskilde Festival og udsendte det roste album Benjamin og Albert.
Man ved aldrig helt hvor man har Benal, men rygterne vil vide at 2019 bliver året hvor bandet kysser dit blege ansigt lige direkte midt på næsen, i en form for french-nose-kiss med henblik på, at du skal føle stimulans og glæde. Som Benjamin Hav, gruppens rapper, siger: “Det bliver den bedste sommer i dit liv hvis du lader være med at dumme dig igen“. “Jeg lover jeg ikke dummer mig, hvis du lover at du ikke dummer dig“, siger Benjamin inden han kærtegner Albert, duoens producer, blidt på skulderen. “Nu bli’r det fandme sommer dit svin“.
30. august ved vi præcis hvor vi har Benal – i Karolinelund til den fedeste afslutning på Fredags Fest 2019.