Rullende champagnebar indtager Aalborg

Tekst Pressemeddelse (Moet) | Foto Presse

Sommeren er over os, og derfor har Moët & Chandon sendt den rullende champagnebar ud i det danske sommerland. I uge 24 og 25 indtager den Aalborg.

Med solskin og høje temperaturer, der forhåbentlig snart er på vej, er det samtidig tid til at kickstarte sommeren. Derfor ruller Moët & Chandon nu ud med deres lille, eksklusive champagnebar i det danske sommerland, og næste stop er Mortens Kro i Aalborg.

Den rullende champagnebar serverer Moët Ice Impérial og Moët Ice Impérial Rosé, der er perfekte til lune solskinsdage og lange, lyse sommeraftener med vennerne. De to unikke champagner kan nemlig nydes over is uden, at det bryder med smagsbalancen, som ellers er tilfældet, hvis man drikker en almindelig champagne ’piscine’, altså med isterninger.

Den rullende champagnebar er at finde ved Mortens Kro, Mølleå 4, 9000 Aalborg, fra onsdag den 12. juni til og med søndag den 23. juni.

Champagnerne

Moët Ice Impérial har en sødmefuld og frisk bouquet med frugtige og eksotiske noter af tropiske frugter som mango og guava. Smagen er afrundet og frisk med en intens frugtsmag.

Moët Ice Impérial Rosé byder på en bouquet med noter af friske, røde bær som kirsebær, tyttebær og tranebær samt nuancer af saftige sommerfrugter som figne og nektarin med et strejf af grenadine.

Champagnerne bør serveres afkølet, ca. otte grader i et stort vinglas (cabernet style) over isterninger. Isterningerne sikrer, at champagnens smagsnoter fremstår velafbalancerede, og de to champagner kan oplagt nydes som aperitif inden en sommermiddag på terrassen.

Om Moët & Chandon

Grundlagt i 1743. Champagnebrandet Moët & Chandon er kendt for sin legendariske stil og som huset, der introducerede verden for champagne. Moët & Chandon tilbyder en unik serie af vine til enhver lejlighed og for enhver smag. Fra den ikoniske Moët Impérial til Grand Vintage kollektionen, fra den ekstroverte Moët Rosé Impérial til den innovative Moët ICE Impérial er hver enkelt champagne en oplevelse, der fortryller med en strålende frugtighed, en fristende smagspalette og en elegant modenhed.