Romantisk cocktail får kærligheden til at spire til Valentinsdag

Pressemeddelelse

Valentinsdag den 14. februar er lige om hjørnet, og dagen er som altid en oplagt mulighed for at skabe lidt ekstra romantik.

I år er ikke nogen undtagelse. For selvom det er lockdown, og dagen derfor ikke kan fejres på en romantisk restaurant eller en hyggelig bar, så er der stadig masser af muligheder for at gøre dagen til noget ganske særligt.

Med Hendrick’s Gin kan du nemt fremtrylle drinks, der smager skønt, og passer til enhver anledning. Så hvad med at mikse en lækker lyserød cocktail, der helt sikkert kan få kærligheden til at spire den 14. februar? Hendrick’s unikke smag kommer blandt andet fra et strejf af den smukke rose – og med rosen som symbol for Valentinsdag kan det ikke blive meget bedre.

Med nedenstående særlige Valentines-opskrift kan der kun opstå amoriner i luften – hvad enten den skal tilbringes med en partner, en god ven eller en ny flirt hver for sig virtuelt over Zoom.

Valentines cocktail: HENDRICK’s Clover Club
50 ml HENDRICK’s Gin
25 ml citronsaft
20 ml hindbærsirup
1 æggehvide

Kom alle ingredienser i en cocktail-shaker og ryst grundigt i ca. 1 min. Tilføj dernæst is og ryst shakeren igen til drinken er iskold. Hæld cocktailen igennem en cocktail-strainer og server i et smukt glas med din yndlingspynt på toppen.