Rolls-Royce og Bentley entusiaster samles i Blokhus for Kristi Himmelfarts Rally ’23

PRESSEMEDDELELSE: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Entusiasterne fra hele landet mødes i Blokhus fra den 18. til den 20. maj 2023, for det årlige sommertræf for medlemmer af Rolls-Royce Enthusiasts’ Club. Arrangementet er en del af et samarbejde mellem Rolls-Royce Enthusiasts´Club og Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Kristi Himmelfarts Rally ’23 i Blokhus

Træffet er årets højdepunkt for alle entusiaster af de verdensberømte luksusbiler, og dette års begivenhed vil ikke skuffe. 37 smukke og ikoniske biler fra 1920’erne til i dag deltager i årets træf, hvor de 65 deltagere har et spændende program med, turer til nogle af områdets mange attraktioner. Deltagerne bor på Strandhotellet i Blokhus og når de smukke automobiler ikke er ude på tur, vil der være mulighed for at se dem udstillet på Blokhus Torv.

Se bilerne på Blokhus Torv

Det både torsdag den 18. og fredag den 19. maj, hvor bilerne vil stå til parade på Blokhus Torv fra kl. 16.00. Torsdag vil der også være Meet & greet med chaufførerne fra kl. 16.00 til 17.00, hvor alle interesserede er velkomne til at stille spørgsmål, og lære mere om historien og teknikken bag disse utrolige biler.

Ikoniske bilmærker

Rolls-Royce og Bentley er to af verdens mest ikoniske luksusbilmærker med en lang og fascinerende historie. Bentley blev grundlagt i 1919 af Walter Owen Bentley, der ønskede at skabe biler, der kombinerede styrke og hastighed med luksus og elegance. Siden da har Bentley været synonymt med kvalitet og eksklusivitet.

Rolls-Royce blev grundlagt i 1904 af Charles Rolls og Henry Royce, og er siden da blevet kendt som et af verdens mest prestigefyldte bilproducenter. Rolls-Royce har altid været kendt for sine elegante og eksklusive biler, der er blevet købt af kongelige, berømtheder og andre velhavende individer.

Begge mærker har en lang og stolt historie, og repræsenterer det absolutte ypperste inden for luksus og kvalitet. Dette års træf i Blokhus er en fantastisk mulighed for både bilentusiaster og almindelige besøgende at, se og lære mere om disse utrolige biler og deres historie.