Repair Café Aalborg starter efterårssæsonen

Lær at tune din computer, lappe din hullede trøje eller fix dit helt eget projekt. Repair Café Aalborg x GRO SELV starter op igen for efterårssæsonen og inviterer alle til Repair Café på Platform4 hver onsdag i lige uger fra kl. 18-21. Platform4 ligger på Karolinelundsvej 38-40 med indgang fra Karolinelund. Repair Caféen holder til inde på kontoret til venstre for caféen.

Vi mødes første gang d. 18. oktober kl. 18 og lapper, reparerer og fixer alt mellem himmel og jord. Repair Café Aalborg tilbyder også workshops, hvor du eksempelvis kan lære at lave din egen forlængerledning eller få en introduktion til at strikke. Der er som oftest mindst en teknikkyndig og en symaskineoperatør tilstede, der kan hjælpe dig med at komme i gang med dine projekter.

Repair Café er gratis og åben for alle. Der kræves kun tilmelding, hvis du vil deltage i en workshops med indkøbte kits. Tilmelding foregår på facebooksiden https://www.facebook.com/repaircafeaalborg/.  Der finder du også altid finde mere information om de enkelte arrangementer og workshops.

Til reparationer af egne projekter kan alle komme forbi uanmeldt, og det er altid hyggeligt!

Repair Café Aalborg er drevet af en blandet skare frivillige, der kan reparere meget forskelligt, men har en fælles interesse i at få ting til at virke igen. Vi er mellem 22 og 40 år gamle, og altid åbne for nye forslag og frivillige.

Repair Café har åbent onsdag d. 18/10, onsdag d. 1711, onsdag d. 15/11, og onsdag d. 29/11. Eventuelle caféer i december måned annonceres senere.

Repair Café Aalborg organiseres i samarbejde med GRO SELV og Nordea Fonden.

Repair Café Aalborg starter  efterårssæsonen d. 18/10