Release: Årsplakat og Specialøl til Støtte for Blokhus

PRESSEMEDDELELSE: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har indgået et spændende samarbejde med kunstner Caroline Laursen, som har designet årets Blokhus plakat. Plakaterne fås både med og uden ramme og kan købes hos FunArt, Feriepartner og den nye store Step In på Strandvejen.

Caroline Laursen, som flyttede fra London til området i 2020, har bragt sine veludviklede design- og fotografikompetencer med sig. Hun har tidligere skabt unikke designs for kunder over hele verden, og hendes arbejde har opnået stor anerkendelse, blandt andet med en topplacering på Google for ‘Bespoke Invitations’.

Blokhus Brew – Årets officielle bryg
Foruden plakaterne er der også blevet indgået et samarbejde med Løkken Bryghus om brygningen af en speciel årsøl, Blokhus Brew, som blev lanceret i forbindelse med Bajerløbet. Øllen kan købes hos Spar i Blokhus og Hune og har en smukt dekoreret etiket, også designet af Caroline Laursen. Blokhus Brew er en lækker og nem drikkelig classic øl med en vis sødme, der passer perfekt til frokostretter, gryderetter og grill. Med en alkoholprocent på 5,0% og en IBU på 30, vil ølkendere finde den særligt interessant.

Støt udviklingen i Destination Blokhus
Køber man en plakat eller en Blokhus Brew øl, er man med til at støtte udviklingen i Destination Blokhus. Overskuddet fra salget går direkte til lokale projekter som eksempelvis sommerkoncerter, børnefestivaler og julebelysning, der alle bidrager til at gøre Blokhus til et attraktivt sted at bo og besøge.

Jannie Ratke, eventansvarlig i Erhvervsforeningen Destination Blokhus, udtaler:

– Vi håber, lanceringen af Blokhus’ egen øl og årsplakater vil blive taget godt imod, da pengene vil være med til at skabe fortsat vækst i Destination Blokhus. Indtægterne vil blive brugt til at fremme nye initiativer og styrke eksisterende projekter. Ovenikøbet er det nogle virkelig lækre produkter, som både pynter og smager godt.

Unikke og meningsfulde gaveidéer
Både plakater og øl er oplagte gaveidéer, der ikke kun er smukke og velsmagende, men også støtter et godt formål. Ved at købe disse produkter bidrager man til en positiv udvikling i Destination Blokhus, og man kan samtidig nyde noget unikt og lokalt fremstillet.