Råt&Godt – Urban City bliver ny kulturplatform

Tekst PM (Råt & Godt - Urban City) og redaktionen | Foto Råt & Godt - Urban City

Der er spændende nyheder på vej hos Råt&Godt – Urban City. I øjeblikket arbejder de på højtryk for at blive færdige med et helt nyt tiltag.

De vil nemlig fremover satse på at være Aalborgs nye lokation for festlige oplevelser i form af live koncerter, grin og latter med comedy, samvær i højt humør, samt byens bedste dansegulv. Derfor udvider de scenen med en terrasse som skal fungere som et stort lounge- & hyggeområde.

Som startskud på det nye tiltag afholder de Sommerbal på remisen.

Sommerbal på remisen finder sted d. 22 juni, og er en fest til Aalborgs voksne publikum. Det bliver den første ud af mange festligheder, som fremover vil finde sted i den gamle togremis på Hjulmagervej.

Idéen og tiltaget er opstået, fordi de føler at Aalborgs voksne publikum er blevet glemt. De er generelt bare frustreret over, at Aalborg ikke sådan rigtig har nogen gode alternativer til det voksne publikum.

De opfordrer derfor til at få fat i en barnepige, og droppe den kedelige rengøring, og i stedet for tag jeres ven/veninde/nabo/svigermor under armen, og køb billet til Sommerbal på remisen – en fest for et voksent publikum over 25 år.

På programmet er der:

  • Velkomstdrink
  • Stand-up med Per Sodemann som deltog i Zulu Comedy Galla 2018 og DM i stand-up 2017.
  • Livemusik med Daniel Firth den aalborgensisk up coming musiker der har fået mange i musikbranchen til at vende hovederne.
  • DJ som spiller hotte hits fra 80’erne, 90’erne og lidt af nutidens toner på dansegulvet.
  • Cocktails som laves og serveres af professionelle bartenders i det nye loungeområde.

Snackbuffet med lækkerier fra Fandanko.

Se mere her.