POWER på jagt efter 50 nye medarbejdere i Aalborg

Tekst Pressemeddelse (POWER) | Foto Presse

Elektronik- og hvidevarekæden POWER åbner inden længe en ny butik i Aalborg City Syd. Kædens indtog i Nordjylland betyder 50 nye arbejdspladser, så nu går POWER på medarbejderjagt og inviterer alle interesserede til informationsmøde den 19. juni kl. 16.00 på Comwell Hvide Hus Aalborg.

Elektronik- og hvidevarekæden POWER fortsætter sin ekspansion og slår efter sommerferien dørene op til en 2.500 kvadratmeter stor butik i det tidligere IDEmøbler på adressen Løven 25A i Aalborg City Syd.

Det betyder samtidig, at POWER skal ansætte en række nye medarbejdere, som skal køres i stilling inden åbningen. Derfor holder elektronik- og hvidevarekæden et informationsmøde, hvor alle interesserede kan komme forbi og høre mere om de forskellige jobfunktioner og POWER som arbejdsplads.

– Vi har 50 nye stillinger, som skal besættes, og interessen for de nye jobs er allerede overvældende. Derfor har vi taget initiativ til et informationsmøde om POWER og de 10 forskellige jobfunktioner, som vores butik i Aalborg kommer til at tilbyde. Det bliver alt fra stillinger som salgsleder, sælger, lagermedarbejdere, supportere og kassemedarbejdere. Mange af stillingerne kan søges både som fuldtid og deltid, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i POWER.

På informationsmødet får de fremmødte mulighed for at møde Jesper Boysen, operationel chef Mads Stenger samt en række medarbejdere fra de allerede eksisterende POWER-butikker rundt om i landet.

OM INFORMATIONSMØDET

Sted: Comwell Hvide Hus Aalborg

Tid: Onsdag den 19. juni 2019 kl. 16-17.30

Tilmelding: Tilmeldingen åben på power.dk/aalborg