Overnat i et tiny house hos Utzon Center

PRESSEMEDDELELSE - Utzon Center

Få en helt speciel oplevelse. I en begrænset periode kan gæster overnatte i udstillingen på Utzon Center i Aalborg. Og bo i et tiny house designet af BIG og Bjarke Ingels for LiveKlein.

Hvis du leder efter et sommerhus og en helt unik oplevelse, så skal du til Aalborg.

Her har Utzon Center netop åbnet udstillingen SOMMERHUS. Og her kan du opleve et tiny house på 22 kvadratmeter, der er designet af BIG og Bjarke Ingels for LiveKlein.

Utzon Center har valgt at udleje det lille sommerhus til gæster i en begrænset periode i påske- og sommerferien.

– Arkitektur skal opleves. Og her har vi mulighed for at give vores besøgende en helt særlig oplevelse, når man får A45 og Utzon Center for sig selv og faktisk får lov til at bo inde i udstillingen, siger Line Nørskov Eriksen, der er udstillingsdirektør på Utzon Center.

– A45 er et spændende hus. På den ene side er det lidt nostalgisk. Indvendigt er det et lille træhus med den klassiske A-form inspireret af 60’ernes type-sommerhuse. Men samtidig har formen fået et twist — såden bogstaveligt talt — og det giver huset en overraskende, skulpturel karakter og store rummelig kvaliteter trods det lille fodaftryk, siger Line Nørskov Eriksen.

Udlejningen sker i et partnerskab med Landfolk.com, der har specialiseret sig i at håndplukke og finde de mest unikke sommerhuse, du kan leje i Danmark.

– Vi er selv sommerhusentustiaster med stort S og spejler os meget i den fortælling om sommerhuset, der er på Utzon Center. A45 er både et smukt sommerhus, og så taler det lige ind i følelsen af sænkede skuldre, og at få kvadratmeter ofte kan give bedst plads til nærvær og enkelthed. Vi er meget begejstrede for, at man eksklusivt kan booke A45 på Landfolk. Dem, der booker sommerhuse hos os fremfor de traditionelle bureauer, er ofte arkitekturinteresserede, og derfor er det fantastisk at tilbyde dem denne helt unikke oplevelse lige midt i udstillingen SOMMERHUS, siger Cathrine K. Reimann, der er medstifter af Landfolk.

 

– Lige så snart man træder ind i A45, bliver man mødt af den der velkendte duft af sommerhus takket være de smukke træpaneler fra gulv til loft. Samtidig mærker man også et sus af fremtiden i det nytænkende bud på et mindre og mere bæredygtigt sommerhus. Vi vil gerne støtte den her måde at tænke nye sommerhuse på ved at give folk adgang til at prøve det af på egen krop. På den måde kan man blive inspireret til at tænke i andre løsninger end de hypede, store pool-sommerhus, som fylder meget, og som vi synes der er nok af i forvejen, siger Cathrine K. Reimann fra Landfolk.

Du kan leje sommerhuset på Landfolk.

Læs mere om SOMMERHUS på Utzon Center.