Oplev Nordjylland i Mercedes-Benz: Lej en gratis elbil i Magasin og kør’ ud i det blå

Tekst PM (Magasin & Mercedes) | Foto Mercedes

Fra mandag den 9. september til lørdag den 21. september slår Mercedes-Benz dørene op til City Escapes i Magasin Aalborg. Her stiller det tyske high-end-mærke en række spritnye el- og plug-in hybridbiler gratis til rådighed for nordjyder, som har lyst til at tage en tur ud af byen.

Kom forbi Magasin til Mercedes-Benz City Escape event, når de åbner deres pop-up i Aalborg den 9. september fra kl. 17-19.

– Nordjyderne er interesserede i el- og hybridbiler, men de fleste har aldrig prøvet at køre i denne type biler. Derfor åbner vi nu op i Aalborg og stiller en række el- og plug-in hybridbiler gratis til rådighed, så man kan at tage en tur ud af byen for at opleve den fantastiske danske natur og kultur. Det skal gøre op med myterne om, at el- og plug-in hybridbiler er kedelige, besværlige og har en for kort rækkevidde. Vi vil gerne inspirere endnu flere til at tage et grønnere valg næste gang, de skal vælge bil, siger Signe Christiani, marketingansvarlig hos Mercedes-Benz personbiler.

Der bydes på lækre snacks og forfriskende drikke samt en introduktion til Mercedes-Benz EQ, som er Mercedes-Benz nye univers for biler, der kører helt eller delvist på el.

Stor interesse

Ifølge Mercedes-Benz er der allerede stor interesse om bilerne, så nu forsøger folkene bag at hente flere biler hjem.

– Interessen for at låne en bil kvit og frit har været overvældende, og folk står allerede på venteliste. Vi forsøger nu at skaffe flere biler hjem, så endnu flere kan få muligheden for at prøve at køre i en el- eller plug-in hybridbil – for det er virkelig noget, der har vakt stor interesse, siger Signe Christiani.

Som en del af City Escapes har Mercedes-Benz indgået samarbejder med en række museer og udviklet en særlig City Escapes tour-guide, som er trykt i flere end 30.000 eksemplarer.

Turene bookes på cityescapes.dk, og bilerne hentes i pop-up-butikken i Magasin Aalborg, hvor man også kan opleve Mercedes-Benz’ helt nye elbil EQC. Her er det også muligt at finde inspiration til ens næste udflugt – uanset om man er til udsigt over det hidsige Vesterhav ved Rubjerg Knude Fyr, samtidskunst på ARoS eller Anden Verdenskrigs-historie på Bunkermuseet i Hirtshals.

Læs mere her: https://www.magasin.dk/ajour?cid=Mercedes-magasin
Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/729254667547328/

Frem til november åbner Mercedes-Benz op i yderligere fire danske byer.

Hvad: City Escapes
Hvor: Magasin, Nytorv 27, 9000 Aalborg
Hvornår: 9. september til 21. september 2019
Åbningstid: Man-, tirs-, tors- og fredag kl. 10-19, onsdag kl. 10-20 og lør- og søndag kl. 10-18
Booking af bil: cityescapes.dk