Oplev dejlige Signe Svendsen med nyt album i Musikkens Hus

PRESSEMEDDELELSE Musikkens Hus

Hvem vil ikke elskes igen, som er titlen på Signe Svendsens femte album, danner ramme om næste måneds koncert med den danske sanger og sangskriver, når hun søndag 13. november gæster Intimsalen i Musikkens Hus i forbindelse med en større efterårsturné.

48-årige Signe Svendsen slog for alvor sit navn fast på den danske musikscene, da hun sammen med Rollo & King i 2001 vandt Dansk Melodi Grand Prix med Der står et billede af dig på mit bord. Efter at have turneret land og rige rundt med Søren Poppe og Stefan Teilmann Laub Nielsen samt gjort Niels Hausgaard selskab ved flere musikalske lejligheder træk Signe Svendsen sig for at færdiggøre sin uddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium. Tiden væk fra rampelyset brugte Signe Svendsen derudover på at genfinde sig selv som kunstner, og i 2010 udgav hun debutalbummet, Ny passager, hvorpå otte af de 10 numre var skrevet af Signe Svendsen selv.

Akustisk lydbillede og en særegen ro
Albummet blev startskuddet til en flot solokarriere, som har budt på en række udgivelser, hvoraf det nyeste skud på stammen, Hvem vil ikke elskes igen, er blevet til på baggrund af et samarbejde med producer og guitarist Lars Skjærbæk og Palle Hjorth på tangenter. Sammen har de skabt et poetisk og nærmest filmisk univers omkring de enkelte sange, hvis akustiske lydbillede og særegne ro leder tankerne væk fra hverdagens trummerum.

Tilblivelsen af samt titlen på albummet udspringer af et ophold i fødebyen Nyborg, som Signe Svendsen tidligere på året midlertidigt flyttede tilbage til for at være tæt på sin mor, der på dette tidspunkt havde brug for støtte til at komme på fode igen oven på et alvorligt brud. Sammensuriummet af praktiske gøremål i morens livskrise resulterede dog også i, at idéer til sange begyndte at pible frem, hvilket gødede jorden til det nye album. Hvem vil ikke elskes igen, som er omdrejningspunkt i næste måneds koncert i Musikkens Hus, hylder således kærligheden, når vi hver især har allermest brug for den.

Hvad: Koncert med Signe Svendsen
Hvor og hvornår: Intimsalen i Musikkens Hus, lørdag 13. november kl. 20:00
Billetpris: 300 kr.