Oplev de største filmhits fra Hollywood med kor, solister og et helt symfoniorkester

PRESSEMEDDELELSE: Musikkens Hus

Nature Boy fra Moulin Rouge, I will always love you fra filmen The Bodyguard, Shallow fra A Star is born, My Heart will go on fra Titanic og Everything I Do fra Robin Hood.  De største filmhits står i kø, når vi fredag 15. september ruller den røde løber ud til den helt store Hollywood Galla i Koncertsalen i Musikkens Hus.

 

Publikum kan glæde sig til en luksuscocktail af lækker lyd med musik fra de allerstørste Hollywoodfilm med hele Aalborg Symfoniorkester, solisterne Andrea Lykke og Christoffer Brodersen og ikke mindst vores lokale Klarup Pigekor.

 

Aftenens solister er begge kendte for deres hovedroller i adskillige musicals og som solister ved koncerter med mange orkestre.

 

Andrea Lykke har sunget hovedrollen i musicalen The Bodyguard og dermed også det store hit herfra – I will always love you. Den kan publikum selvfølgelig se frem til at høre, når Aalborg Symfoniorkester præsenterer Hollywood Galla koncert fredag 15. september i Koncertsalen i Musikkens Hus. Der er også musik fra film som Moulin Rouge, Pirates of the Caribbean, The Hunger Games, Braveheart og Titanic – blandt andet.

 

Andrea Lykke

Andrea Lykke var bare 11 år, hun vandt en talentkonkurrence i hjembyen Ringkøbing med den populære Whitney Houston sang I Have Nothing. Derfor var det også en drøm, der gik i opfyldelse, da Andrea spillede hovedrollen i musicalen The Bodyguard for over 185.000 mennesker, og såvel publikum som anmeldere roste hendes fantastiske præstation.

 

Andrea Lykke har tidligere samarbejdet med The Antonelli Orchestra, Nephew og Mads Langer, og hun var gæstesolist ved Stig Rossens julekoncerter i 2018 og 2022. Samme år deltog hun i Vild med Dans.

Og så har hun tidligere været solist ved Hollywood Galla – hos DR SymfoniOrkestret. Nu gentager hun succesen med Aalborg Symfoniorkester.

 

Christoffer Brodersen

Christoffer Brodersen har spillet hovedroller i adskillige musicals – blandt dem Miss Saigon og We Will Rock You, Chess og Les Miserables. Han er født i 1980, opvokset i Gråsten og uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

 

I perioden 2007-2013 var han medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA.

Han har også været med i Dansk Melodigrandprix. I dag er Christoffer Brodersen bosat i København, hvorfra han arbejder som freelance sanger og skuespiller.

 

Koncerten er udviklet i samarbejde med DR SymfoniOrkestret.

 

Hvad: Hollywood Galla

Hvem: Aalborg Symfoniorkester, dirigent Caleb Young, solister Andrea Lykke og Christoffer Brodersen, Klarup Pigekor.

Hvor: Koncertsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Fredag 15. september 2023 kl. 19.30