NYT hotelkoncept i Aalborg

Pressemeddelelse

I sammenspillet mellem globale tendenser og den rivende udvikling, som Aalborg for tiden gennemgår, er der opstået behov for et nyt hotelkoncept i den nordjyske hovedstad. Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, som opholder sig i byen i kortere eller længere perioder. Samtidigt er efterspørgslen på hotellejligheder fremfor traditionelle hotelværelser i en årrække vokset markant, og især i større hovedstæder og storbyer har konceptet vundet indpas.

Siden opstart i 2010 har Aalborg Furnished Apartments været formidler af møblerede lejligheder, i høj grad til landsdelens internationale virksomheder samt større organisationer. I takt med efterspørgslen fra deres netværk af kunder og ikke mindst behovet for et opgraderet hotelprodukt i den østlige del af Aalborg, har projektet med Aalborg Hotel Apartments udviklet sig.

2 dage eller 2 måneder

Den 7. juni åbner dørene officielt, og de 27 nybyggede hotellejligheder er klar til gæster fra ind- og udland. Lejlighederne er henholdsvis 50 eller 70 kvm, de har alle enten terrasse eller altan, og de er både hvad angår interiør og indretning af gennemgående høj kvalitet.

Vi har haft fokus på at skabe et produkt af høj standard med god plads, hvor man har følelsen af at være i et hjem fremfor et typisk hotelværelse. Sådan udtaler Hotel Manager Thor Bastholm sig, og han tilføjer:

Med faciliter som fuldt udstyret køkken, separat soveværelse, opvaskemaske, vaskemaskine osv. kan hverdagens rutiner tilrettelægges på samme måde som normalt. Dette er attraktivt for mange rejsende, hvad end de er hjemmefra i 2 dage eller 2 måneder.

Konceptet er tilpasset nutidens behov for fleksibilitet. Der er eksempelvis ingen indskud og alt er inkluderet i prisen. Nøgler kan blive udleveret via en automatisk nøgleboks, hvilket gør til- og fraflytning nem. Aalborg Hotel Apartments vil derfor være præget af gæster, der overnatter enkelte dage såvel som beboere, der vil gøre stedet til deres hjem i måneder eller år ad gangen.

Roligt område i rivende udvikling

De nye hotellejligheder er placeret i et roligt boligområde tæt ved Aalborg Universitet, Gigantium, Novi og byens nye supersygehus. Denne bydel oplever en massiv opblomstring ift. ejendomsinvestering, virksomhedstilflytninger og kulturelle tilbud. Der er fra lejlighederne nem adgang til indkøb og offentlig transport, og i bil er der få minutter til motorvej og kort afstand til centrum af Aalborg. Udviklingen i denne bydel afspejler den generelle udvikling i Aalborg, der på mange fronter udvikler sig i samme tempo og med samme tiltag, koncepter og initiativer som de største europæiske storbyer.

Aalborg Kommune har fra start været positivt stemt overfor projektet. At Aalborg nu kan tilbyde et fleksibelt koncept med hotellejligheder, bliver også taget godt imod af Tonny Skovsted Thorup, erhvervschef ved Aalborg kommune. Han udtaler:

Den internationalisering som Aalborg oplever afleder behov og forventninger til, hvad vi som by kan tilbyde. Fra BusinessAalborgs perspektiv er det derfor yderst positivt, hver gang lokale aktører medvirker til at udvikle byens udbud, så Aalborg øger sin tiltrækningskraft på internationalt orienterede virksomheder såvel som deres ansatte. Aalborg Hotel Apartments sætter et ambitiøst niveau, og jeg vil med stor interesse følge udviklingen. 

Du kan læse mere her.