Nyd film med sand mellem tæerne

Tekst Christina Svendsen | Foto Presse

Fra på torsdag kan du se film liggende i en strandstol, mens du nyder sandet mellem tæerne og en god drink. Og så er der endda garanti for godt vejr.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Biffen byder heldigvis igen i år på gratis solnedgangsfilm de næste fem torsdage i Kedelhallen i Nordkraft. Der er et spændende program med noget for enhver smag, og starter ud med De Grønne Slagtere på torsdag kl. 21.30.

Her kan du se programmet:

Torsdag d. 8. juli kl. 21.30 – De grønne Slagtere

Gense Anders Thomas Jensens geniale sorte komedie om slagterne Bjarne og Svend, der beslutter sig for at åbne en slagterforretning. De får hurtigt stor succes med deres marinerede ’kylling’, som i virkeligheden af låret fra en elektriker, der ikke overlevede en tur i kølerummet.

Torsdag d. 15. juli kl. 21.30 – The Big Blue

Luc Bessons 80’er-klassiker handler om barndomsvennerne Enzo og Jacques, der nu er verdenskendte fridykkere og rivaler. Det er virkelig en smuk film, der bærer præg af årtiet, som den er lavet i, men den er stadig er smuk og atmosfærisk.

Torsdag d. 22. juli kl. 21.30 – Man on Wire

En sommerdag i 1974 gennemførte en modig og dumdristig franskmand et stunt, der både var utroligt og hamrende ulovligt. Efter seks års planlægning lykkedes det ham at gå på line mellem de to tårne i World Trade Center uden nogle former for sikkerhedsudstyr. Denne dokumenter fortæller historien.

Torsdag d. 29. juli kl. 21.30 – Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band

En rørende dokumentar om et af de mest vedholdende rockbands i historien; The Band. Få fortællingen om Robbie Robertsons unge lov og hvordan The Band opstod.

Torsdag d. 5. august kl. 21.30 – Gutterbee (med besøg af instruktør Ulrich Thomsen)

Gutterbee er en komedie om pølser og venskab, der er instrueret af Ulrich Thomsen. Den foregår i en lillebitte halvforladt provinsby i USA, hvor Mike og hans tyske ven Edward drømmer om at åbne en pølserestaurant. Det bliver dog ikke taget godt imod af byens sherif, der mener at pomfritter og burgere er det eneste, der er amerikansk nok til byen.

Se mere her