Ny filmklub hos Biffen i Nordkraft

tekst redaktion/pressemeddelelse | Foto Presse (Biffen)

Hygge i Biffen før filmen.

Der er rigtig mange gode grunde til, at man skal se film i biografen, og nu har Biffen i Nordkraft gjort det endnu nemmere. Den lille biograf har netop lanceret deres nyeste initiativ, Cinemates – En filmklub med fantastiske filmoplevelser til nordjyske priser.

Cinemates finder sted en mandag aften hver måned, hvor Biffen viser en udvalgt premierefilm. Oplevelsen fortsætter efter filmen, hvor filmklubbens medlemmer, Cinemates kan nyde en lækker, gratis mocktail på balkonen. Og bedst af alt? Hvis du er 35 år eller derunder får du billetten til kun 65 kr. Så bliver det vist heller ikke billigere.

Du skal ikke vente længe på den første visning i Cinemates, for allerede på mandag er Biffen klar med komediefilmen DRIVE AWAY DOLLS.

Still fra filmen Drive away Dolls.
Still fra filmen Drive away Dolls | Foto: Working Title / Focus Features

Tag med Cinemates på det vildeste roadtrip i DRIVE AWAY DOLLS

I ‘Drive Away Dolls’ møder vi vennerne Jamie og Marian. Efter Jamie er kommet ovenpå sine kærestesorger, overtaler hun Marian til at tage med på et roadtrip til Tallahassee. Humøret er højt, i hvert fald for en stund. For da de møder en gruppe håbløse kriminelle, må de indse, at de står overfor langt større problemer end kærestesorger og at finde vej. På rollelisten ses blandt andet Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan, Matt Damon og Pedro Pascal.

DRIVE AWAY DOLLS vises i Biffen Cinemates mandag den 26. februar kl. 18:20 Find din billet her.

Cinemates i marts byder på det Oscar-nominerede romantiske drama PAST LIVES

De to barndomsvenner, Nora og Hae Sung, bliver splittet fra hinanden, da Noras familie emigrerede fra Sydkorea til Canada. To årtier senere bliver de genforenet en uge i New York, hvor de bliver konfronteret med skæbnen, kærlighed og de valg, der skaber et liv. En smuk, underspillet og rørende kærlighedshistorie. ‘Past Lives’ fik stående bifald fra publikum til verdenspremieren på årets Sundance Film Festival og er nomineret til 2 Oscars, blandt andet for Bedste Film. Så der er lagt op til en stor filmoplevelse.

PAST LIVES vises i Biffen Cinemates mandag den 25. marts kl. 18:20

Få fat i din billet allerede nu her.

Alle, uanset alder, er velkommen til visningerne. Det kræver intet medlemskab.