Nordjyllands første specialistkontor inden for samhandel mellem offentlig og privat sektor er åbnet

REKLAME I NP ADVOKATER

Annonce

NP Advokater har netop åbnet et kontor i Aalborg, og det er en begivenhed, der markerer deres dedikation til at betjene hele Danmark. Med en ydmyg og proaktiv tilgang ønsker de at skabe en stærk forbindelse til virksomheder og myndigheder i det nordjyske, og ser frem til et endnu tættere samarbejde med både eksisterende og potentielle kunder i regionen.

NP Advokater ejes af Anja Piening og Rikke Slavensky, og blev etableret i 2015 i hjertet af København med et ønske om at levere juridisk rådgivning ”på hovedet”. Udgangspunktet skulle være kundens konkrete behov og situation frem for juraen alene.

– Det vigtigste er altid at tage udgangspunkt i kundens virkelighed og derefter skabe den juridiske ramme. Hvis man gør det omvendt, får man et alt for snævert spillerum, siger adm. direktør Anja Piening og fortsætter;

– Vores kunder ved, at de aldrig får mere end det, de har brug for. Det giver tryghed og gode, langvarige samarbejder.

NP Advokater har altid haft en nysgerrig tilgang til juridiske problemstillinger. Ejerne er ’født og opvokset’ i den daglige virkelighed med fødderne solidt plantet i den praktiske udbudsverden, og det giver en unik forståelse for de behov og udfordringer, der er i forbindelse med at bedrive offentligt indkøb, både på ordregiver- og tilbudsgiversiden.

Denne ’opdragelse’ gør, at de forstår, at løsninger ikke altid findes i lærebøgerne, men ofte opstår gennem dialog, samarbejde og kreativ tænkning.

Målet er at finde praktisk anvendelige løsninger, der er skræddersyet til kundens behov. Derfor går NP Advokater altid ud over det forventede og udfordrer det konventionelle. Der tages højde for den fulde kontekst frem for kun den juridiske, og det er denne tilgang, der har gjort dem til en eftertragtet samarbejdspartner for både private og offentlige kunder.

Rejsen til Nordjylland

At etablere sig fysisk i Nordjylland giver mulighed for at være en aktiv medspiller i udviklingen af et i forvejen dynamisk og mangfoldigt nordjysk erhvervsliv. Derfor sker udvidelsen også med gode folk, der allerede er kendte i det nordjyske. Med den nye partner, Martin Ingemann Larsen, som spydspids for den nye afdeling, er den lokale forankring på plads fra starten.

Også partner Rikke Slavensky har sin oprindelse i det jyske.

– For mig er det tydeligt, at den mentalitet og ånd, der findes i det nordjyske, svarer til måden, som vi tænker på hos os. Tilstedeværelsen i Aalborg giver os nye muligheder for et tæt samarbejde med det nordjyske erhvervsliv og ordregivere. Det ser jeg frem til, siger hun.

Et advokatfirma med sunde værdier

NP Advokater opererer ud fra et stærkt værdisæt, der går på tværs af deres arbejde både internt og eksternt, og som har været fundamentet for virksomheden lige fra dag et.

Nøgleværdierne er ordentlighed, respekt, troværdighed og faglighed.

– Vores værdisæt er helt afgørende for vores tilgang i alle sammenhænge. Ved at lytte til kunderne og interessere os for deres kontekst og konkrete behov, kan vi med respekt for deres situation sikre, at vi leverer både rådgivning og løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kundes konkrete behov, siger Anja Piening.

Har du lyst til at mødet holdet bag NP advokater? Så holdes der åbningsreception på det nye Aalborgkontor på Kattesundet 24, 9000 Aalborg den 16. maj 2024 mellem klokken 14 og 17, hvor der vil være mulighed for at møde menneskerne bag.

Tilmeld dig gerne på info@nplaw.dk.

KONTAKT

NP Advokater
Kattesundet 24
9000 Aalborg

Mail: info@nplaw.dk
www.nplaw.dk