Nordiske cocktails anno 2018

Byd gæsterne velkommen med Jubi-Tonic eller Amber-Ale

Julen varer lige til påske, men så længe behøver snapsen slet ikke at være gemt væk. Slip din indre bartender løs og miks kreative cocktails med et nordisk tvist. Akvavitterne fra julens festligheder kan nemt trylles om til en forførende Amber-Ale eller en forfriskende Jubi-Tonic.

Streg vodka, whisky og gin fra nytårskøbet indkøbsliste, og brug i stedet snapsen fra julens festligheder. Hvis du i løbet af julen har budt dine gæster på Aalborgs Jubilæums Akvavit til julens kryddersild eller skænket en Aalborg Nordguld Akvavit til den lune leverpostej, toppet med sprødstegt bacon, kan du med fordel også bruge dem i dine cocktails.

Akvavitten og dens unikke smagsprofil er blevet poplær blandt bartendere verden over, og selvom du ikke er professionel, vil du nemt kunne imponere dine gæster med en enkel og velsmagende Jubi-Tonic eller Amber-Ale.

Traditionen tro nydes akvavitten naturligvis til årets julefrokoster, men du behøver ikke at gemme flasken væk til den næste højtid. Når juledagene er forbi, kan de velsmagende dråber give krydderi og kant til fx årets nytårscocktails eller en velkomstdrink. Det kræver hverken de store bartenderkundskaber eller sjældne råvarer. Et rigtigt miks af simple ingredienser giver både intense og velsmagende resultater,” siger Lars Kragelund, Teknisk Direktør og Masterblender hos Aalborg Akvavit.

 

Jubi-Tonic

  • En håndfuld isterninger
  • 2-4 cl Aalborg Jubilæum
  • Top op med Tonic
  • Skær nogle agurkestænger,og smid dem i glasset

Amber-Ale

  • En håndfuld isterninger
  • 2-4 cl Aalborg Nordguld
  • Top op med Ginger Ale
  • Pres 3 skiver lime,og drop dem i glasset
 Skål!

 

 

Aalborg Jubilæums Akvavit, 40% vol.,

er en gylden akvavit fremstillet på destillat af dildfrø og korianderfrø, nænsomt afrundet med ekstrakt af amerikansk hvideg. De forholdsvis diskrete og fine aromaer gør denne akvavit til en af de mest elegante, der først og fremmest karakteriseres ved noter af dild og koriander. Der anes desuden stjerneanis og citrus samt et diskret brændt præg i retning af karamel. Den imødekommende og sammensatte stil gør Aalborg Jubilæums Akvavit meget anvendelig i cocktails.

Vejl. pris: 189,95 kr.

 

 

Aalborg Nordguld Akvavit, 40% vol,

er fremstillet på klassiske akvavitkrydderier som kommen og anisfrø. Unikt for denne akvavit er dens indhold af ravdestillat, som med sine enestående smagsnoter bidrager til den helt specielle og komplekse karakter. Endelig er akvavitten lagret på spanske Oloroso-sherryfade, hvilket giver en blød og harmonisk afrunding. Ud over den autentiske kommenduft dukker også elegante sherrytoner og fine strejf af vanilje fra fadene op. Disse understøttes af ravets olier, som med en let undertone af harpiks og fyr samt et strejf af citrus giver fylde. Aalborg Nordguld Akvavit er en kompleks, aromatisk akvavit, som gør den specialegnet, men også udfordrende, for bartenderen at arbejde med.

Vejl. pris: 163,95 kr

 

For nærmere information og produktsamples, kontakt:

Mette Arre, Rostra Kommunikation, tlf. 33 36 04 27, ma@rostrapr.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*