Nicolaj Holm erstatter Ernst Trillingsgaard

Nicolaj Holm ny direktør hos AKKC Foto: AKKC

Pressemeddelse fra AKKC

Blandt et stærkt felt på 60 ansøgere har bestyrelsen i AKKC valgt at ansætte Nicolaj Holm, nuværende adm. direktør for MCVH Messecenter Vesthimmerland, hvor han har været direktør siden juli 2013. Den nye direktør afløser Ernst Trillingsgaard, der i en ubrudt periode har siddet som direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center siden 1985. Direktørskiftet sker den 1. maj.

Nicolaj Hplm ny direktør hos AKKC
Nicolaj Holm ny direktør hos AKKC, Foto: AKKC

Nicolaj Holm er trods sine kun 35 år en erfaren aktør med en mangesidet profil, som også fortæller om poster som chefredaktør, iværksætter og strategisk rådgiver. Han var stiftende direktør ved konference- og managementvirksomheden Danske Fagkonferencer, og har herunder skabt Børnekonferencen, hvor Benny Andersen Prisen også for nylig er blev uddelt af poeten og musikeren selv.

Formand for bestyrelsen i AKKC, Peter Rindebæk udtaler:

–       Det er med glæde, at et enigt ansættelsesudvalg har peget på og valgt Nicolaj Holm, som den helt rigtige direktør, der kan føre AKKC ind i fremtiden. Han har de rigtige kvalifikationer og har løbende gennem sin karriere dokumenteret, at han kan sikre drift og fortsat udvikling.

I sit job som messedirektør i Aars er det lykkedes Nicolaj Holm mere end at fordoble besøgstallet og skabe en succes omkring Messecenter Vesthimmerland. Han har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet og har i den forbindelse været medlem af bestyrelsen for Aalborg Universitet. Nicolaj Holm har samtidig været med ’i toppen’ af dansk politik bl.a. som storkredsformand for Radikale Venstre i Nordjylland og som medlem af Forretningsudvalget i Radikale Venstre under Margrethe Vestager. Nicolaj Holm har nu definitivt lagt politikken på hylden og er klar til at bruge alle sine erfaringer i den nye stilling.

–       At være med til at sikre Aalborg og Nordjylland en stærk plads inden for alle AKKC’s forretningsområder, var en stærk drivkraft for mig, da jeg søgte stillingen, og jeg er meget ydmyg overfor opgaven og den arv, der skal løftes efter Ernst Trillingsgaards mangeårige virke som en helt usædvanlig direktør, siger Nicolaj Holm.

Ernst Trillingsgaard giver med ro i sindet styrepinden videre til Nicolaj Holm:

–          Jeg er sikker på, at det er den rigtige mand, der er fundet blandt mange stærke ansøgere. Han har erfaringerne, visionerne og det udsyn, der er nødvendigt. Han vil komme til at bygge på AKKC’s stærke fundament, og køre videre med de traditionelle værdier, vi har, men også komme med nye visioner og videreudvikle husets forskellige aktiviteter.

Ernst Trillingsgaard vil selvfølgelig i en periode overlevere AKKC på bedste vis, samtidig med at han forsat vil være kunstnerisk konsulent ved Cirkusrevyen.

Nicolaj Holm er gift med Maria Holm, der er læge, og sammen har de en dreng på 6 år og en pige på 5 år og er bosat i Rebild Bakker ved Skørping.

Vi ønsker tillykke med den nye direktør og glæder os til at se Nicolaj vidreudvikle AKKC.