Nibe Festival præsenterer LYDEN AF NIBE

PRESSEMEDDELELSE / Nibe Festival

Ingen Nibe Festival 2021 og i det hele taget en tiltagende risiko for, at sommeren bliver kulturfattig. Det var den virkelighed, vi alle kiggede ind i efter politikernes nedlukning af de store begivenheder.

”I Nibe tænkte vi: Det skal være løgn. Kulturen er essentiel, og vi trænger alle voldsomt meget til at glædes, fornøjes, begejstres. Til at mærke kulturen – musikken, LIVE.

Derfor er det med nærmest barnlig begejstring, at vi nu kan offentliggøre programmet til Nibe Festivals Corona-edition – LYDEN AF NIBE, som afvikles i dagene 1. – 4. juli 2021” – udtaler Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

Masser af store navne til LYDEN AF NIBE

Livemusikken er i den grad tilbage i fokus med LYDEN AF NIBE. Mere end 20 navne i løbet af de fire koncertdage.

Den står på unikke halvakustiske koncerter med CHRISTOPHER, MEDINA, JONAH BLACKSMITH og PHLAKE.

Vi får masser af strøm på til bl.a. CARPARK NORTH, MAGTENS KORRIDORER, HUGORM og en meget ønsket JUNG, som pt. sælger landets største scener ud.

TV-2 når lige Nibe, inden de rammer Bornholm, Bornholm, Bornholm for at give eksklusive koncerter på den legendariske Gæstgiveren.

LYDEN AF NIBE byder også på stensikre træffere som ALPHABEAT, SCARLET PLEASURE, LARS LILHOLT BAND, MICHAEL FALCH akustisk, CLARA og QUEEN MACHINE.

LYDEN AF NIBE afsluttes søndag d. 4. juli med et brag af en urban og stemningsfyldt fest med en eksklusiv SUSPEKT koncert, HANS PHILIP, som jo flere gange væltede Nibe med Ukendt Kunstner, TESSA, ICEKIID, EMIL LANGE og fremadstormende ARTIGEARDIT.

 

LYDEN AF NIBE i intime rammer

Festivalens normale rammer er voldsomt intime og hyggelige, og det videreføres til LYDEN AF NIBE. Men Skalskoven fredes, til vi kan lave det fulde udrul i 2022.

Rammerne til LYDEN AF NIBE bliver dog lige så smukke, på en anden måde, på plænen mellem festivalens HQ og den spejlblanke og smukke Limfjord.

 

Hvorfor LYDEN AF NIBE?

Nibe Festival gennemfører ikke LYDEN AF NIBE med økonomisk profit for øje. ”Det handler om at skabe liv og glæde, at genskabe fællesskabet og samtidig få sat gang i smøringen af den så vigtige værdikæde med leverandører og artister. Sidst men ikke mindst så hungrer vi voldsomt efter at fortælle en kærkommen succeshistorie i en tid med så mange udfordringer og så megen dårligdom for os alle”, siger Peter Møller Madsen.

 

Sikkerheden frem for alt

Når LYDEN AF NIBE afvikles i dagene 1. – 4. juli, så bliver det selvfølgelig med livrem og seler ift. retningslinjer og anbefalinger.

I det store koncerttelt bliver der masser af rum til publikum i de to sektioner, som bl.a. også indeholder udendørs loungeområde. Hver sektion kan rumme 500 stående/siddende gæster.

Samtlige billetkøbere får inden koncertstart en infomail med opdatering af procedurer og retningslinjer.

 

Billetsalget til LYDEN AF NIBE starter på fredag d. 28. maj kl. 10. Der er som sagt kun 1000 billetter – altså 500 i sektion A og 500 i sektion B – i salg til hver dag.

Billetter kan fra fredag kl. 10 købes på www.nibefestival.dk.