Mød populære Popsi og Krelle i Sulsted Hallen

PRESSEMEDDELELSE: Kulturklyngen

Tag børnene med til en rigtig festlig formiddag med Popsi og Krelle og oplev alle børnenes yndlingssange live i Sulsted.

Dørene åbner kl. 9:00, hvor børnene møder Popsi og Krelle ved en såkaldt meet’n’greet – her får børnene lov at hilse på Popsi og krelle, og alle børn får et kort med en personlig hilsen. Popsi og Krelle går på scenen kl. 10

Alle pladser er på gulvet foran scenen. Så foregår det hele nemlig på børnenes præmisser, og de kan frit rejse sig og danse med eller, hvis de tør, gå helt frem til scenen.

Billetterne koster 114 kr. inkl. gebyrer og garderobe. Billetprisen er den samme for både børn og voksne men børn fra 0 – 6 mdr. er gratis.

 

 

 

Sted

Sulsted Hallen

Elkærvej 2

9381 Sulsted

Dato

16. marts 2024
kl. 09:00 – 10:35

 

Lidt om arrangøren:

Kulturklyngen – Kulturen om Hammer Bakker

Kulturklyngen er en nyopstået forening, der har det formål at lave gode kultureller oplevelser for borgerne rundt omkring Hammer Bakker.

Det unikke ved Kulturklyngen er, at alle byer står sammen om hvert arrangement; alle arrangementer planlægges i fællesskab og hvert arrangement er for alle byer; uanset hvor det bliver afholdt. Det er vigtigt for foreningen, at alle føler ejerskab over arrangementerne og er klar over, at alle altid er velkomne.

Det er deres målsætning gennem kultur af skabe ’sammenhold, fællesskab og store oplevelser’. Man tror på, at kultur kan bringe os tættere sammen, og at man styrker fællesskabet i området ved at være fælles om de store oplevelser, som f.eks. koncerter mm. kan være.