Mode til alle

Tekst & Collage Pernille Thulin Augustinussen

Det er min opfattelse, at mange tror at det koster mange penge at følge moden. Det kan det selvfølgelig også gøre, rigtig mange endda. Men det behøver det ikke, for der er altid billigere alternativer.

Der er selvfølgelig en forskel på kvaliteten, som oftest, men for mange betyder det ikke det store. Det kommer an på hvad man går op i. Med nogle ting går jeg mere op i kvaliteten end med andet; er det sæson varer som jeg ved jeg højst sandsynligt ikke kommer til at bruge i flere sæsoner, så køber jeg de billigere alternativer.

Jeg har her sat to eksempler op på to udgaver af samme look; et dyrt og et billigere.

Det billige sæt

Det dyre sæt

Det er ikke til at komme udenom at slå-om nederdele med flæser er det store hit denne sommer. De findes i alle farver og prints. De store farverige strik, i ensfarvet eller strib, er skønne til en kølig aften og kan bruges i andre sammenhænge resten af året. Mere bombastiske sporty sneakers ser man mere og mere, men det kræver lidt tilvænning for de fleste. Og så er det det nye med de transparente tasker. Chanel har både tasker, sko og div., men virkelig mange er hoppet med på det. Mine valgte to udgaver er begge med udtagelige inder tasker, men mange er uden, så måske skal man lige overveje en ekstra gang hvad man smider i tasken.

Der er endnu flere udgaver af f.eks. prikkede slå-om nederdele, nogle endda til endnu billigere penge. Så mit budskab er, at ser du et look i f.eks. et magasin som er udenfor din rækkevidde, så fortvivl ikke men tænk alternativt.

I hvertfald 75% af de styles jeg har udvalgt, kan du nu finde på rigtig gode udsalg, så det billigere look bliver altså endnu billigere. Just saying 😉