Meget mere end bare et møde – når arbejde bliver til mindeværdige oplevelser

Reklame I AKKC

Gør dit ordinære møde ekstraordinært! Ikke nok med at Aalborg Kongres & Kultur center har lokalerne klar til dig, kan husets eventproducere hjælpe dig med at tilrettelægge dine møder og firmafester, så det bliver oplevelsesrigt og mindeværdigt for alle

– Vi har tidligere forvandlet AKKC til en lufthavn og et gennemført rejseunivers med fem forskellige destinationer fordelt i 1. salens mødelokaler. Vi kan lave huset om til lige det, man ønsker.

Det fortæller Sine Bøgeskov og Line Wigard, der arbejder som eventproducere i AKKC. Sammen, hjælper de kunder med at udvikle og planlægge alt fra store firmafester til ordinære møder. Og ambitionsniveauet er højt.

Aalborg Kongres & Kultur Center har faciliteret mange forskellige typer af arrangementer. I AKKC kan firmaer booke små, lyse og indbydende mødelokaler, der er oplagte til det personlige møde, men man kan også booke sig ind til store fester og kongresser.

 

Overlad dit event i trygge hænder

AKKC’s eventproducere kan tilføje oplevelsesværdi til selv det mest ordinære kursus eller møde. Ved at overlade planlægningen til AKKC’s eventafdeling, kan du læne dig tilbage og fokusere på det faglige indhold.

Ikke engang fantasien sætter grænser. Med udgangspunkt i kundens behov, budget og tidsplan skræddersyes mødets underholdning og udtryk.

– Vi kan tilbyde alt fra icebreaker-øvelser, teambuilding, tematiserede rundvisninger, udsmykning og meget mere. Vi er fuldkomment omstillingsparate og skaber en rød tråd mellem kundens ønsker og AKKC’s fysiske rammer.

Planlægger du at afvikle et personligt møde, stor fest, kursus, konference, seminar, foredrag, workshop, produktlancering eller anden event, har AKKC faciliteterne til det hele – hvad end det er for 2 eller 2000 mennesker.

 

 

 

KONTAKT AKKC ́S

MØDE- OG KONGRESAFDELING

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Tlf.: + 45 9935 5555

Mail: akkc@akkc.dk

www.akkc.dk_moeder