Magasin – Back in town

tekst MARIA ELLERMANN | foto PRESSE

Store Manager Tina Kallesøe Mikkelsen

Aalborg er inde i en rivende, positiv udvikling. Det kan ses fysisk i byens arkitektur og de mange ny- og ombyggerier, iværksættermiljøet og turismen, og det afspejler sig ikke mindst i byens kulturliv. Der er mange grunde til at Magasin – ligesom mange andre investorer tydeligvis gør – tror på Aalborg, og vi tror også på, at timingen er helt rigtig til en genplacering i byen, fortæller nyudnævnt store manager Tina Kallesøe Mikkelsen, der for få måneder siden indtog de endnu ikke færdigbyggede arealer i Friis Shoppingcenter

Herfra har hun bl.a. brugt de seneste måneder på at ansætte mere end 100 nye medarbejdere, der med deres unikke Aalborg-DNA kommer til at sætte farve på Magasin, når kæden åbner sit syvende danske stormagasin den 20. september.

– Man kan mærke optimismen i Aalborg, den gennemsyrer alting, og det er den bølge af optimisme, vi rider med på, når vi åbner i Aalborg, siger Tina Kallesøe Mikkelsen. – Vi vil jo gerne bidrage til netop den udvikling ved at supplere de eksisterende shopping-tilbud bedst muligt og dermed trække endnu flere handlende til Aalborg Midtby.

Sammenhold og god stil

Tina Kallesøe Mikkelsen henviser bl.a. til, at detailhandlen i Aalborg har set en langt større vækst i omsætningen end landsgennemsnittet, godt hjulpet på vej af en stejl befolkningstilvækst og en ung demografi, der bliver stadigt yngre.

Med åbningen i Aalborg den 20. september cementerer Magasin troen på og støtten til Aalborg. Allerede inden åbningen har store dele af organisationen inkl. Tina Kallesøe Mikkelsen været særdeles aktive i byen, ikke alene pga. den spektakulære ombygning af Friis:

– Det er vigtigt for os at være en del af byen på en positiv måde og at give noget igen til den by, vi bliver en del af, siger Tina Kallesøe Mikkelsen. – Vi kommer ikke kun til Aalborg for at lange varer over disken, men for at være med, der hvor det sker. Det er noget af det, jeg selv brænder for, og det håber jeg, at aalborgenserne vil kunne mærke.

Noget tyder på, at Magasins store interesse for Aalborg er gengældt. Aalborg er magasin.dk’s fjerdestørste marked for online-shopping, og mere end 1.500 nordjyder har søgt om job i den nye forretning. Hvad er det, Magasin kan, og som nordjyderne kan glæde sig til at opleve ”live”, når åbningen om få uger endelig bliver en realitet?

– En vigtig grundsten i Magasins DNA er jo at være eksponent for den gode stil, og vores opgave som medarbejdere i Magasin er bl.a. at inspirere kunderne og også give plads til, at den gode stil kan udfolde sig og måske blæse lidt ekstra liv i byen. Det tror vi på, at Aalborg er helt klar til, for det har vi selv oplevet i vores møde med byen. Vi gør det på flere forskellige måder, både ved at mikse high end brands med de mere brede brands og den klassiske stil med mere skæve indslag – præsenteret på en måde, der virker nyskabende og inspirerende. Alle kan jo have god stil, det handler om at vise noget personlighed og attitude, og det prøver vi at opfordre til gennem den måde, vi selv agerer på, fortæller Tina Kallesøe Mikkelsen, der kommer fra en stilling som Store Manager for Magasin i Odense. Hun tabte selv sit hjerte til Magasin for over 12 år siden og har den føromtalte DNA helt inde under huden.

Masser at glæde sig til

Magasin er kendt for at være stærk på både mode, skønhed, bolig og interiør såvel som mad og vin, og stormagasinet i Aalborg bliver ingen undtagelse.

– Modemæssigt bliver fokus på de tungeste og mest innovative danske designere lige nu, der sætter trends og præger udviklingen, siger Tina Kallesøe Mikkelsen. – Det bliver ikke high-end brands fra gulv til loft, vi har også plads til de gode fund i mellemprisklassen. Derudover får vi også et fantastisk skounivers, hvor vi får et bredt udvalg fra de unge og moderne brands til de mere veletablerede.

Men der bliver naturligvis også noget for herrerne, og de mandlige aalborgensere vil ikke føle sig overset. Fokus i herremoden bliver også overvejende på danske designere og brands, og der bliver både noget til dem, der sætter pris på klassisk stilfuldhed og høj kvalitet, såvel som de mere skæve elementer. Adidas Originals er et af de super-trendy brands, der får fuld opmærksomhed med en stor sneakers-afdeling med eksklusive styles, der ikke vil kunne fås andre steder i Aalborg.

Magasin vakte også stor opmærksomhed tidligere på året, da det blev meldt ud, at kosmetikkæden Sephora åbner en stor shop-in-shop i Aalborg-forretningen.

Åbningsfest for fuld udblæsning – 20. september

De kommende uger bliver der travlhed både bag de nymalede facader i Aalborg og hos Magasins hovedkvarter i hovedstaden med at forberede en åbningsfest af hidtil ukendte dimensioner. Alle sejl bliver sat til for at skabe en fest, der giver genlyd i Aalborg:

– Vi tør godt love, at det bliver en fest for alle aalborgensere, når vi den 20. september åbner dørene for første gang. Vi har arbejdet intenst i månedsvis for at forberede et meget stort opbud af spændende oplevelser til kunderne med et helt tydeligt fokus på, at det bliver en fest, hvor alle er inviteret, og hvor vi folder alle de muligheder ud, som vi har at trække på i Magasin, fortæller Tina Kallesøe Mikkelsen.

– Vi fylder butikken med et eventyrligt opbud af gratis ”treats” til kunderne, og vi kommer bl.a. også til at hylde Aalborg i samarbejde med Euroman og Eurowoman i form af en særudgivelse af magasinet og et stort gratisevent om eftermiddagen, hvor alle er velkomne til at deltage og nyde lidt godt. Her har vi lokale personligheder til at optræde og har også inviteret nogle aalborgensere, der har noget på hjerte, og som er eksponenter for den spændende udvikling i byen, som vi også gerne vil være en del af.

Få hjælp til din stil

Magasins personlige shoppere giver dig masser af inspiration og vejledning til, hvordan du klæder dig, så du fremhæver dine bedste sider og undgår fejlkøb. Uanset om du skal købe gaver, beauty, dametøj, herretøj eller lingeri, står de personlige shoppere klar – book en gratis tid i din lokale Magasin på magasin.dk/book, på mail: personligshopper.kgn@magasin.dk eller på tlf. 4213 5904.

Kom først i køen til alt det bedste i Magasin

Vil du gerne have flere fordele og komme først til det nye? Så skynd dig at downloade Magasins Goodie Card App. Som Goodie Card kunde er du nemlig sikret en lang række fordele:

  • 20% shoppe-weekender på masser af varer
  • Vind beløbet på din bon tilbage
  • VIP-shopping – få de bedste tilbud først
  • Eksklusive oplevelser og events
  • Få 10% rabat på masser af lækkerier fra Magasin Chokolade, beautybehandlinger, kaffe og meget mere


Din gave venter på dig!

Med appen bliver du ekstra forkælet. Udover at du altid har dit Goodie Card lige ved hånden, får du adgang til alle dine kvitteringer digitalt, og bliver forkælet med særlige tilbud og gaver i Goodie Bagen. Læs meget mere om alle fordelene på Magasin.dk