Mænd og Kvinder i Uniformer – En spændende dag for hele familien!

PRESSEMEDDELELSE: Vejgaard Handel

Er du klar til en dag fyldt med spænding og oplevelser for hele familien? Kom til Vejgaard Torv og Vejgaard Bymidte lørdag den 1. juni fra kl. 10-13, hvor du og dine børn kan møde de modige mænd og kvinder i uniformer, der hver dag arbejder for vores sikkerhed og sundhed.

 

Oplevelser for hele familien:

 

Kan du mon placere hjerte, lunger mm. korrekt i sygeplejerskernes anatomimodel? Eller har du lyst til at få lavet et lille sundhedstjek, hvor du bl.a. kan få målt dit blodtryk?

Kig forbi sygeplejerskerne fra UCN, hvor du kan se, høre og prøve noget af det de beskæftiger dig med under uddannelsen til sygeplejerske.

 

Føl spændingen i brandmændenes verden. Prøv brandmandens branddragt, få en rød brandhjelm og se om du kan slukke en “brand” hos Nordjyllands Beredskab.

 

Besøg ambulancen og få en snak med behandler-eleverne fra Den Præhospitale Virksomhed. Du kan prøve at ligge på båren, tænde de blå blink og se, hvad de gemmer af udstyr i taskerne og i bilen. Ambulancen er et minihospital på hjul og kan klare rigtig mange opgaver, så patienterne ofte er godt i gang med udregning og behandling, allerede når de når hospitalet.

 

Træd ind i politiets verden, hop ind i en politibil, og mød de modige mænd og kvinder, der sørger for vores sikkerhed hver dag. Samtidig fortæller betjenten et par røverhistorier.

 

Røde Kors Samaritter er til stede, når der er gymnastikopvisning, speedway, festivals og meget mere. Mød dem her i Vejgaard og se alt det spændende udstyr de har med for at hjælpe dig, hvis du kommer til skade.

 

Hjemmeværnet Nordjylland styrker samfundet – til lands, til vands og i luften. Du vil kunne se og røre Hjemmeværnets udrustning og materiel. Du kan blive sløret i ansigtet og deltage i konkurrencer.

 

Der vil være sjove aktiviteter for børnene, herunder sløring af ansigtet og ballonmanden, som går rundt til byens butikker og laver ballonfigurer til de børn som kommer forbi! Tag din familie med og oplev en dag fyldt med læring, leg og masser af sjove øjeblikke. Vi glæder os til at se dig lørdag den 1. juni på Vejgaard Torv og Vejgaard Bymidte!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*