L.O.C. blandt fire nye navne i Nibe

PRESSEMEDDELELSE - Nibe festival

Julegaven bliver åbnet tidligt i år med offentliggørelsen af L.O.C., Oh Land, PRISMA og HUGORM til Nibe 2023, som afvikles i dagene 28. juni – 1. juli.

Dagens slip – og allerede offentliggjorte The Minds Of 99, Tobias Rahim og de amerikanske hitmagere fra OneRepublic – sender klare og tydelige signaler om den bredde og musikalske mangfoldighed, som hvert år præger Nibe Festival.

 

L.O.C.

Ikoniske L.O.C. har altid været en darling og meget ønsket i Nibe. Den århusianske rapper har gang på gang sejret og stopfyldt Skalskoven med uforglemmelige stemningsfyldte øjeblikke. Og i 2023, som er 20-året for gennembrudsalbummet ”Inkarneret”, spiller L.O.C. selvfølgelig atter Nibe.

L.O.C. spiller Stor Scene onsdag d. 28. juni kl. 16:30.

 

Oh Land

For kun anden gang gæster Oh Land, en af vores største og mest unikke sangerinder, Nibe i 2023.

Sidst var i 2015, hvor Oh Land gav en mindeværdig koncert på en brandvarm lørdag. Og kreativ, som altid, så iklædte Oh Land sig, efter vores fortolkning, den smukke Skalskov. Det var smukt med smukt på.

Oh Land varsler med både ny EP og endnu et album. Vi er særdeles tilfredse med, at Oh Land nu er klar til endnu mere Nibe og endnu mere skov.

HUGORM

Et totalt udsolgt Skråen i Aalborg for to uger siden fortæller alt. HUGORM har udviklet sig fra at være et særegent vestjysk rusk til at sætte vigtig og stor dagsorden på den danske musikscene. Senest med det anmelderroste album ”Tro, Hug & Kærlighed”.

Simon Kvamm, Morten Gorm og Arni Bergmann Johannson hugger til på Blå Scene under Nibe 2023.

 

PRISMA

Søstrene Sirid og Frida er PRISMA. Her er musikalsk afregning ved kasse 1. Rockhænger efter rockhænger serveret og leveret med power og attitude af søstrene og holdet bag dem.

Snart kalder udlandet formodentligt for alvor – det hersker der næppe tvivl om. Uanset hvad, så spiller PRISMA Nibe 2023.

 

Følgende navne er offentliggjort

OneRepublic (fredag), The Minds Of 99 (torsdag), L.O.C. (onsdag), Tobias Rahim (fredag), Oh Land, HUGORM, PRISMA.

Mere musik følger i løbet af ganske få dage.