Kom til sing-and-swear-along-aften i Biffen Nordkraft

Tekst Redaktionen | Foto Presse

Den 12. marts inviterer Biffen i Nordkraft til en speciel aften, hvor det er helt tilladt at synge med for fuld hals, når de viser ‘South Park – Større, længere og ucensureret’. Kom og syng med på tegneserien South Parks hjertevarme klassikere som ‘Kyle’s mom’s a b***h’ og ‘Uncle F***a’ til en særlig sing-and-swear-along-aften.

“Oh my God – they killed Kenny!”. Mange ved allerede, at disse ord hører hjemme i tegnefilmserien ’South Park’, som siden 1997 er blevet vist på MTVs sene sendeflade. Filmen, der er ”større, længere og ucensureret”, er ligeså vittig, fræk, plat og politisk ukorrekt som tv-serien og endnu mere underholdende. Til sing-along aftenen kan der synges med på sangene, når Biffen Nordkraft viser filmen i en særlig sing-along version.

Filmen præsenteres af filmpodcasten Film Snak, som lægger op til sang og svovlerier til den helt store guldmedalje, og inden kick-off giver en kyndig introduktion til hele South Park-universet.

Filmens hovedpersoner er igen de fire kuglerunde tredjeklasses-elever Kyle, Stan, Kenny og den overvægtige Cartman. Kenny besøger i spillefilmen Helvede, hvor han møder Satan og Saddam Hussein, der sammen planlægger at overtage verden. Der er garanti for latterbrøl til den helt store guldmedalje, når South Parks animerede helte går i flæsket på alt fra amerikansk jingoisme til Saddam Hussein.

Alle, der har passeret de 15 år, er velkomne. Filmen vises med engelske undertekster. Se mere her