Kom til ølpolitisk valgmøde på Aalborg Street Food

Tekst Redaktionen og PM (Unibrew) | Foto Redaktionen

28. maj inviterer Royal Unibrew i samarbejde med Aalborg Street Food – The Lighthouse i Aalborg Vestby til et alternativt valgmøde, hvor der er politik og øl på programmet. Hør og vær med i diskussionerne, om hvordan samarbejde på tværs kan styrke både Nordjylland og ølkulturen.

Valgkampen er skudt i gang, og politiske paneldebatter er hverdagskost frem til 5. juni, når danskerne går til stemmeurnerne. Men tirsdag 28. maj kl. 16 inviterer Royal Unibrew til en debat lidt ud over det sædvanlige i Aalborg: Et ølpolitisk valgmøde, hvor øl og politik deler dagsordenen.

Royal Unibrew lancerede tidligere på året en ny inkluderingsstrategi. Den betyder, at de lokale bryghuse kan komme med på Royal Unibrews fadølsanlæg. Målet er at give danske forbrugere et endnu bedre og mere mangfoldigt øludvalg ved at samarbejde. Og det er netop samarbejde, der vil være et nøgleord i debatten til valgmødet.

– Bryggeribranchen har en årelang tradition for deling af viden og erfaringer. Derfor lægger vi op til at vores største kunder ikke alene behøver at have vores øl på hanerne. De skal også kunne invitere et eller to lokale mikrobryggerier med på hanerne. Det skaber samarbejde på tværs i branchen og en meget mere spændende ølkultur, siger Søren Jørgensen, der er On Trade Direktør i Royal Unibrew.

Til valgmødet vil panelet bl.a. diskutere, hvordan politikerne på Christiansborg arbejder sammen om at få løst de politiske udfordringer, og hvordan de vil sikre vækst, arbejdspladser og god infrastruktur til valgkredsen. Rasmus Prehn (S), Torsten Schack Pedersen (V), Marianne Jelved (RV) og Mia Tang (K) sidder i panelet, når valgmødet finder sted på The Lighthouse, hvor Aalborgs første permanente street food marked har til huse.

Valgmødet slutter af med en øldyst, hvor kandidaternes smagsløg og ølviden bliver sat på prøve.

Arrangementet er åbent for publikum, og der er én gratis øl per person.

Om valgmødet:

Hvornår?

Tirsdag 28. maj kl. 16-18.30

Hvor?

Aalborg Street Food

The Lighthouse

Skudehavnsvej 35-37

9000 Aalborg

I panelet sidder:

• Rasmus Prehn (S)

• Torsten Schack Pedersen (V)

• Marianne Jelved (RV)

• Mia Tang (K)