Kom med til åbning af Østerå gennem Karolinelund

PRESSEMEDDELELSE: Aalborg kommune

Aalborg Kommune inviterer til officiel indvielse af åbningen af Østerå gennem Karolinelund mandag 28. august 2023 kl. 16.00-17.00.

En af Aalborgs centrale byparker har fået nyt liv, og det skal fejres!
Karolinelund har gennemgået en stor forvandling med åbningen af Østerå, der slynger sig smukt gennem parken.

 

Kom med til indvielse af den nyåbnede Østerå, hør tale ved rådmand i By og Land, Jan Nymark Rose Thaysen og nyd en hyggelig eftermiddag i parken med loungemusik. Der serveres gratis kage, (alkoholfrie) bobler og sodavand ved arrangementet, mens vandmiljøfolk fra Aalborg Kommune vil være til stede og svare på spørgsmål om vandmiljøet i åen.

Rådmand i By og Land Jan Nymark Rose Thaysen glæder sig til indvielsen:
“Det er en helt utrolig transformation, der er sket i Karolinelund. Projektet med åbningen af Østerå understøtter både rekreative kvaliteter, vandmiljøhensyn og håndtering af de større og større mængder af regnvand, der kommer. Og så er jeg sikker på, at parken bliver en rekreativ perle, som vil være trækplaster og samlingssted for mange aalborgensere. Alt det skal vi fejre, når vi indvier parkens åforløb”, siger rådmand i By og Land Jan Nymark Rose Thaysen.

Åforløbet i parken er anlagt med broer, der giver passagemulighed over vandet samt opholdsplatforme, der gør det muligt at komme helt tæt på vandet og følge vandets vej gennem parken ud mod fjorden.

 

Tid og sted

Hvor: Karolinelund, pladsen ved Blok X, Ung Aalborg
Hvornår: 28/8 klokken 16.00-17.00