Køb glerups-futter og støt Team Rynkeby med 100 kr.

PRESSEMEDDELELSE - glerups

Lørdag den 9. juli starter cykelturen fra Danmark til Paris. Hos den kendte nordjyske producent glerups, som siden 1970 har designet eksklusive og lækre filtsko- og tøfler – futter! lavet af 100% uld, har man designet et par helt nye TEAM RYNKEBY + GLERUPS futter. Futterne kan nydes både før og især efter en lang cykeltur. Futterne kalder det Relax & Recover, og sagt på dansk bare en dejlig krammer til dine trætte fødder og din vigtige restitution.

Alle glerups modeller er lavet i 100% ren, naturlig uld – vores helt særlige kradsefri uld-mix, som er udviklet og testet gennem de seneste 30 år. Den gule sål er lavet i naturgummi og kan sagtens tåle at blive brugt både ude og inde. Sidst, men ikke mindst, der går kr. 100,- pr. solgt TEAM RYNKEBY + GLERUPS par til vores fælles Team Rynkeby sag.

Vælg mellem tøffel, sko eller støvle og find din favorit


https://www.glerups.dk/team-rynkeby/

 

 

Hjælp glerups med at donere penge til Team Rynkeby sagen, der cykler for børn med kritiske sygdomme.  

glerups begyndte som en hobby og med kærlig omsorg for menneske, dyr og natur. Derfor giver det mening for os at støtte Team Rynkeby!

Flere af os har familie eller venner, som bliver ramt af kritiske sygdomme, og det gør altid ondt. Og når den kritiske sygdom rammer et barn, påvirker det os ofte endnu mere. Hos glerups har man også mærket det, og derfor har virksomheden besluttet at støtte Team Rynkeby og cykler til Paris for børn med kritiske sygdomme. Dette projekt passer rigtig godt ind i glerups DNA – med respekt for menneske, dyr og natur – og derfor prøver man at hjælpe så godt, man kan.