Kendt Aalborg møbelproducent åbner stort showroom i København

(Pressemeddelelse)

72 år, så gik den ikke længere. Møbelproducenten Bent Hansen, der har hørt hjemme i Aalborg siden 1948 rykker nu deres showroom til en prominent placering i Odd Fellow Palæet i hjertet af København. Det var egentlig planen, at showroomet skulle have holdt åbningsreception med 200 gæster den 19. marts, men det satte corona-krisen en stopper for. I stedet vil showroomet være åbent efter aftale fra mandag den 18. maj.

”Corona er den værste party-killer, så receptionen gemmer vi selvfølgelig, til tiderne igen er til store forsamlinger,” siger tredjegenerationsejer og kreativ direktør, Henrik Hvid Hansen.

Virksomheden, der i 2018 kunne fejre 70-års jubilæum, har holdt til i Aalborg siden 1948. Det er derfor ikke uden vemod, at Henrik Hvid Hansen lukker det nuværende showroom på Kaolinvej i Aalborg Øst.

”Branchen operer fra hovedstaden. Det må vi sande. Det er her arkitekterne og livsstilspressen hører til, og det er her udenlandske forhandlere rejser til, når der skal indkøbes Danish design. Hvis vi vil være med i den her branche, så må vi også være det rigtige sted. Derfor tager vi nu et stort skridt og flytter vores showroom til København, selvom det er vemodigt”, fortæller Henrik Hvid Hansen.


Ikke færdig med Nordjylland
Selvom salgsaktiviteterne nu flytter til hovedstaden, forsikrer ejeren, at Bent Hansen ikke siger farvel til Nordjylland. Virksomheden beholder sit hovedkvarter på Kaolinvej i Aalborg Øst, hvorfra deres administration og inhouse produktion af specialfremstillede møbler og hynder vil fortsætte som hidtil.

”Vi beholder også vores polsterværksted, Polsterafdelingen, i Aalborg, så nordjyderne forsat kan komme og få deres møbler ombetrukket, præcis ligesom de har kunnet siden 1948,” forsikrer Henrik Hvid Hansen.

Showroom adresse: Bredgade 28, 1260 København K
Åbningstider: efter aftale

Er du blevet nysgerrig efter at se flere af Bent Hansens møbler: www.benthansen.net