Julemagien spreder sig i AKKC

PRESSEMEDDELELSE Aalborg Kongres & Kultur Center

Julen er som bekendt en tid, der handler om at være sammen med dem, man har kær. Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har et væld af hyggelige julearrangementer på tapetet, som for alvor sætter gang i julestemningen, og allerede fra slut november bliver der spredt julestøv og magi ud over hele AKKC.

En stilfuld helaftensoplevelse
Show, middag, akrobatik og fest i lange baner! Når Wallmans Christmas Show indtager Europahallen 18. november – 10. december, kommer det ikke til at gå stille for sig. Det er tredje gang Wallmans blænder op for deres populære julefrokostkoncept, og de kommer helt ud over scenekanten – showet foregår nemlig ikke kun på scenen, men i hele lokalet. Den formidable underholdning, der byder på alt lige fra et Aqua-medley, Bruce Springsteen, 80’ernes danske grandprix-hits, AC/DC, 90’ernes største hits, alle de kendte julesange og en stor rock-finale, bliver endnu en gang smukt forenet med en lækker 4-retters julemenu fra Restaurant AKKC by MEST. Og som om det ikke var nok, så er DJ og efterfest inkluderet. Det bliver et festfyrværkeri af en julefest.

 

Stemmebånd og dansesko sættes på prøve
Tag kollegaerne, vennerne eller familien under armen, for der er lagt op til et brag af en fest til Årets Julefrokost 26. november. Lars Hjortshøj styrer løjerne hele aftenen, og han får fint selskab af og Fyr & Flamme samt Sussi & Leo Trio, som spiller op til dans og fællessang. Stærkt flankeret af Restaurant AKKC by MEST kommer aftenen til at indebære alt, hvad hjertet begærer af julemad, fest og lækre drikkevarer. Når sidste koncert er spillet, sørger en DJ for, at der er gang i dansegulvet resten af festen.

Et væld af julekoncerter
Julen hos AKKC byder på en stjernerække af julekoncerter, hvor julen bliver sunget ind på bedste vis. Der er garanti for øjeblikkelig julestemning, når Stig Rossen traditionen tro starter kavalkaden af herlige julekoncerter 1. december. Stig Rossen får selskab af den erfarne Andrea Lykke Oehlenschlæger, som også var med som gæstesolist i 2018. Siden, har hun for alvor slået sit navn fast på den danske scene blandt andet med hendes medvirken i musicalen The Bodyguard og senest i Vild med dans på TV2. Joey Moe fortsætter rækken af julekoncerter, når han for tredje år i træk drager ud i landet med sin populære akustiske juleturné. Han lægger vejen forbi AKKC med alle sine gamle hits blandet med gode juleklassikere 15. december. Hele Danmarks gospel- og soul diva, Marie Carmen Koppel, er den næste i rækken, som aalborgenserne kan se frem til at opleve, når hun gæster AKKC 16. december. Fjerde, og sidste søndag i advent 18. december går vi ind i slutspurten af julesang, når Kaya Brüel og Ole Kibsgaard i selskab med et orkester, koret Sang & Klang og Nordjysk pigekor spiller de allerbedste sange fra de mange tv-julekalendere, der har været gennem tiden.

Jul for hele familien
Juletiden byder på mere end blot julesang og julefrokoster. Igen i år indtager Morskabs-Theatret Det Lille Teater med juleforestillingen Jul i Gammelby, som med garanti sætter gang i julestemningen, når nisserne forsøger at redde julen 26. november – 17. december. Sidst men bestemt ikke mindst kan publikum se frem til en af verdens mest berømte balletter. Nøddeknækkeren er ikke blot en ballet, men også et elsket juleeventyr for hele familien. Den magiske juleballet drysser julestøv og magi ud over AKKC 12. december.


Billetter til juleforestillinger er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetpriserne er inkl. gebyr.