Japansk Cosmo Lifting

tekst HANNE KJærGAArD LArSEN | foto JAKoB DAM | advertorial

Hvor må det være skønt at lægge sig i 1,5 time og få ansigtets muskler og bindevæv masseret, strukket, behandlet, strammet op og plejet i en og samme behandling – total afslapning! Det var sådan jeg tænkte, da jeg første gang læste beskrivelsen af Japansk Lifting af Lone Sørensen – ophavsmanden bag den originale behandling

En behandlingsform helt i min ånd

Som uddannet zoneterapeut har jeg kendskab til zoneterapi i ansigtet og aflæsning af ansigtets struktur og farve. Med denne viden, kombineret med min uddannelse som Kranio Sakral Terapeut og, at jeg samtidigt ikke er tilhænger af Botox eller lignende, som skal sprøjtes ind i kroppen gjorde, at det faldt mig helt naturligt at videreuddanne mig inden for Japansk Lifting.

Ophavsmanden bag Japansk Lifting er Lone Sørensen, som er en anerkendt dansk refleksterapeut, hvis karriere begyndte i 1978. I dag er hun bosiddende i Barcelona og giver kurser i hele verden. Siden 1988 har Lone Sørensen intensivt afprøvet og studeret terapeutiske ansigtsbehandlingsmetoder hos indfødte indianere i Andesbjergene i Sydamerika. Samtidigt har hun taget uddannelser i teknikker og metoder fra japanske, kinesiske, vietnamesiske og arabiske kulturer, som alle har bidraget til udviklingen af hendes egen unikke metode ”Japansk Cosmo Lifting Sorensensistem.”

Behandlingen starter med en afrensning af huden i ansigtet. Derefter påføres en maske som peeler, rengører i dybden og tilfører huden fugt og E-vitamin. Der benyttes kun naturlige olier, masker og cremer, og hvis der ønskes brug af essentielle olier, kan dette også lade sig gøre.

Med en ren og lækker hud tilføres huden olier, som styrker, beroliger og forhindrer dehydrering af huden. Disse olier arbejdes ind i huden sammen med ansigtszoneterapien, der stimulerer og balancerer alle kroppens organer inklusiv huden som er kroppens største organ. Teknikken stimulerer reflekspunkter og refleksområder i ansigtet, som er forbundet med meridianer og lymfesystemet. I første del af behandlingen bearbejdes, stimuleres og afbalanceres kroppens organer og muskler.

I anden del bearbejdes ansigtets bindevæv og muskler med akupressur, massage og lymfedrænage. Ved denne specielle teknik opnås ikke alene en opstrammende effekt men også en detox. Det vil sige fjernelse af giftstoffer i ansigtet og resten af kroppen. Afslutningsvis påføres en maske, som styrker og fremskynder dannelsen af nye celler, hvor efter der til sidst afsluttes med en ansigtscreme.

Det unikke i denne behandling er, at ansigtet ikke blot får et fantastisk løft, men at alle kroppens funktioner samtidigt afbalanceres. Japansk Lifting afhjælper ansigtets aldringsprocesser uden kirurgi, og er samtidig en dejlig afslappende anti-stress behandling både til mænd og kvinder.

Mangler du en gaveide, vil et gavekort til en behandling med Japansk Lifting, med dens afslappende og opstrammende kvaliteter, være et oplagt valg.

Rigtig god fornøjelse

Aalborg Helseklinik