Ice pops med jordbær og kiwi

advertorial

På varme sommerdage er det skønt at køle ned med friske små ispinde som ice pops. Dansukker glukosesirup hjælper dig med at give dem en pæn og glat overflade. Ispindene kan varieres i det uendelige – kun din egen kreativitet sætter grænser. Slip fantasien løs og opfind din egen smag af sommer!

Opskriften svarer til cirka 6-8 ispinde

Ingredienser

1 dl vand
1⁄2 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl Dansukker Sukker
1 tsk. stødt korianderfrø
En smule flagesalt
6 kiwier
1 dl friske jordbær

Fremgangsmåde

Bland vand, sirup og sukker i en kasserolle. Lad det koge, indtil suk- keret er blevet opløst. Tilsæt de stødte korianderfrø og saltet, og lad det simre i 2 minutter. Lad det køle af. Skræl kiwierne, og blend dem til en puré. Tilsæt sukkerlagen. Del jordbærrene i mindre styk- ker, og kom dem i isforme. Hæld kiwiblandingen på og stil formene i fryseren i mindst 3 timer.

Rigtig god sommer!

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Dansukker_logo