H&M HOME – Aalborg får lov at åbne nummer tre butik

Shoppen i Aalborg City Syd har fået æren af at huse H&M Home, som er den første i Nordjylland. Derudover er det også den største af de nu i alt tre i Danmark.

H&M rummer i alt 2.000 kvm i Shoppen, hvor af de 300 kvm er udvidet til Home-afdelingen.

IMG_1374

APPETIZEs oplevelse af den nyåbnede butik, var rigtig god, stemingen var i top, og de mange medarbejdere var klar til at rådgive og vise den nye butik frem til de fremmødte kunder. Butikken er lys og lækkert indrettet, produkterne er opstillede på en overskuelig måde, som gør, at man får et super godt førstehåndsindtryk.

Natascha
Natascha

Natascha Louise Frost, centerchef i Shoppen Aalborg, har store forventninger til den nyåbnede H&M Home, som havde første åbningsdag den. 21 Februar 2017.
Hun tror på et større kundeflow, af specielt den yngre målgruppe i og med at priserne er overkommelige.
– De store forventninger kommer i takt med, at Shoppen er et center, som har mange butikker, som delvist kun ligger i centrum eller som slet ikke findes i nærområdet, udtaler Natascha. Her findes blandt andet Vila, Bahne, Sport 24, Gina Tricot og mange flere, fortæller hun.
Derudover tilbyder Shoppen også en tur i biografen samt et lækkert restaurant-besøg. Natascha Louise Frost udtaler, at mulighederne er mange da mad, oplevelse og shopping er samlet på et sted.

Kirsten
Kirsten

APPETIZE mødte Kirsten, som er Visuel Merchandiser i H&M, men som nu har fået en anden rolle i forbindelse med åbningen af H&M Home. Hun er nu blevet Sales Advisor, og står for at butikken ser præsentabel ud, men også samtidig yder engageret og smilende service.
Hun mener, at det virkelig er en god ide, med et supplement til tøjafdelingen, da moden vi tager på, også afspejler sig i vores boligindretning.

Mette
Mette

Mette på 26 år, besøgte H&Ms nye boligafdeling, da hun tidligere har været en flittig køber i H&Ms afdeling i København. Nu bor hun i Aalborg, og er glad for at kunne få muligheden for igen at shoppe i H&M Home.
Mette får mange gode ideer ved at besøge boligafdelingen, og det er hendes primære inspirationskilde når det gælder boligindretning.

Emma og Christina
Emma og Christina

Veninderne Christina og Emma besøgte også den nyåbnede butik i Shoppen. De har længe kigget på H&Ms hjemmeside, men har ikke ville købe noget, da de gerne vil kunne mærke på varerne inden. Så veninderne er virkelig glade for, at der nu er kommet en H&M Home til Aalborg, som de kan besøge.IMG_1378

IMG_1390

IMG_1386

IMG_1382