Hjørring Revyen i storform på vej imod rekord

Tekst Pressemeddelse (Hjørring Revyen) | Foto Presse

Årets Hjørring Revy med Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, og Kasper LeFevre, der sammen med revydirektør og kapelmester Henrik Baloo Andersen udgør årets revyhold, er på vej imod ny rekord, og årets forestilling tegner fantastisk

I dag ankom revyholdet til Hjørring, hvor man nu går ind i opløbet, og de afsluttende prøver på Vendsyssel Teater.

– Det er et drømmehold, jeg arbejder med. Jeg har haft en langærmet trøje på under prøverne i København, udelukkende for at kunne holde hårene ind til kroppen. Det bliver en fantastisk revy, og der er virkeligt noget at glæde sig til, lover revydirektør Henrik Baloo Andersen.

Revy er ikke en enkelt genre – revy er alle genrer.

– En god revy indeholder poesi, galskab, satire, klovneri, dramatik, mimiske numre, store musik- og sangnumre gerne firestemmigt og det har vi, dans og gennemkoreograferede numre. En god revy skal stikke i alle retning. Og den pakke har vi, fortæller Henrik Baloo Andersen.

Magisk dag når revyen indtager Hjørring

Dagen hvor Hjørring Revyen ”kommer hjem”, har siden 1973 været noget magisk i det nordjyske.

– Det er dagen, hvor skuespillerne kommer til byen efter prøverne i København. Det er en mærkedag, som en hel landsdel har glædet sig til og ikke mindst alle dem, der allerede HAR købt billet, påpeger Henrik Baloo Andersen.

Og det har tusindvis af revyglade gæster allerede gjort.

Kæmpe opbakning til Hjørring Revyen

Årets revy har oplevet en helt fantastisk opbakning ikke blot fra det nordjyske publikum – men fra hele landet.

– Hele juni måned er udsolgt, mens flere forestillinger i juli nærmer sig udsolgt. Der er dog stadig billetter til hverdagene, men man skal ikke vente for længe, slår Henrik Baloo Andersen fast.

Han melder om en fantastisk stemning blandt skuespillerne, der alle glæder sig til at skulle indtage scenen på Vendsyssel Teater. Her i blandt Preben Kristensen, der spiller revy for første gang i 29 år.

– Vi har desværre modtaget et afbud fra Anne Sofie Espersen, der er ramt af en Diskusprolaps. Hun havde håbet at blive klar, men bliver det desværre ikke. Hun har glædet sig til at være med i to år. Vi føler med Anne Sofie og ønsker hende rigtig god bedring.  Grundet det stærke hold vi har, har vi valgt ikke at finde en afløser. Vi står med et fantastisk hold og et stærkt materiale, siger Henrik Baloo Andersen.

Hjørring Revyen har premiere på Vendsyssel Teater i Hjørring den 13. juni 2019 og spiller frem til den 3. august 2019.

Læs mere her: www.hjoerring-revyen.dk