HimmerLands store projekter

REKLAME I HIMMERLAND

Annonce

HimmerLand har en evig vision om at optimere deres hotel og oplevelsescenter på Lars Larsens Vej ved Gatten. Derfor er teamet endnu engang trukket i arbejdstøjet og har netop gravet de første spadestik for at føre de næste store projekter ud i livet. Det bliver gjort i en positiv ånd, hvor der er plads til at have mange bolde i luften og uden at gå på kompromis med kvaliteten

Per Kragh har kun siddet i projektchefsstolen i 4 måneder, men som tidligere teknisk chef hos HimmerLand er han klædt godt på til at bevare overblikket over resortets mange visioner. Og overblik skal man have, for spredt ud over Per Kraghs skrivebord ligger tegninger og planer over de mange nye projekter, som resortet i fremtiden vil tilbyde sine gæster, og det er hans ansvar, at de kommer i mål.

– Det er en fantastisk rejse, vi er i gang med. Omkring alt vi bygger, er der bare en positiv ånd. Hver eneste dag jeg kører på arbejde, så glæder jeg mig til at komme herud, fordi det hele er så spændende. Det er en rejse, som jeg som byggemand nærmest ikke troede, at man kunne komme på, og at jeg nu får lov til at være med på sådan et sted her, er imponerende, siger projektchef Per Kragh.

De nye mødelokaler bliver udstyret med et køleaggregat, der gør det nemt at styre den indendørs temperatur, og alle mødelokalerne vil blive udstyret med det nyeste AV-udstyr.

Stoltheden er altså ikke til at skyde igennem hos Per Kragh, når han fortæller om HimmerLands præstationer hidtil og om fremtidens store projekter. Selvom han kun har været ansat ved resortet i tre år i alt, så er han henrykt over at have været en del af den store udvikling, som ferieoasen har gennemgået med henblik på at blive en helårsdestination.

Fremtidens luksusspa

Et af de store projekter på Per Kraghs skrivebord er HimmerLands populære spa, som står over for en gennemgribende renovering, hvor alt bliver nyt. Den nye spa bliver dobbelt så stor som den gamle, og den kommer blandt andet til at omfatte en infinitypool, som går indefra og ud, en snemaskine til vinterbad-elskende gæster og en salt lounge til dem, der vil gøre noget ekstra for sig selv og sin hud.

Førstesalen bliver udvidet til diverse behandlinger, der kan få spagæsterne i den syvende himmel, og her tilbydes blandt andet kryoterapi, rasul detox-behandlinger og samtidigt udvides butiksområdet til de uanede mange lækre produkter.
Mens badegæsterne må vente til den 1. juni 2022 med at få adgang til den spritnye luksusspa, vil midlertidige spafaciliteter være stillet op i renoveringsperioden. I mellemtiden bliver det ni år gamle spaområde revet ned, mens de nye faciliteter bliver etableret med et øje for fremtiden.

Den nye spa bliver dobbelt så stor som den gamle, og den kommer blandt andet til at omfatte en infinitypool, som går indefra og ud, en snemaskine til vinterbad-elskende gæster og en salt-lounge, til dem, der vil gøre noget ekstra for sig selv og sin hud

– Lige nu er det gamle beton så stærkt, at vi er nødt til at sprænge med dynamit. Dengang vi byggede den gamle spa, lavede vi faste installationer, fordi det var flot og moderne. Men nu laver vi den nye spa med påbyggede installationer, så næste gang den skal bygges om, kan vi bare tage en installation ned og sætte en ny op, fortæller Per Kragh.

Han forsikrer dog om, at nedrivningen med sprængstoffer ikke går så vildt for sig, som når dynamit-Harry giver den los i Olsenbanden-filmene, og så glæder han sig samtidigt over, at den nye spa ikke skal skilles fuldstændigt ad, når den bliver slidt eller når fremtiden byder på nye behandlingsformer, der skal glæde gæsterne.

Spaen har hidtil været ét af resortets store trækplastre, og det regner man bestemt også med fortsætter, når den spritnye luksusspa står klar til sommersæsonen. For hos HimmerLand er det vigtigt at være fuldstændig skarpe på deres wellnessoplevelser. Derfor vil den nye spa give gæsterne mulighed for den ultimative spaoplevelse, og de vil mærke en luksus, som er helt ud over det sædvanlige.

Byggefeberen baner vej for ny multihal og sportsanlæg

HimmerLands ambition om at være en helårsdestination bliver også realiseret gennem den nye HimmerLand multihal, som skal stå færdig til sommeren 2023. Med den nye hal kan HimmerLand Multihal afholde endnu større events som for eksempel koncerter, sportsbegivenheder og større konferencer.

Det store byggeri på 6205 m2 kommer blandt andet til at rumme en stor idrætshal, fitnesscenter, golfsimulator, et stort køkken, som kan tage imod større selskaber og arrangementer, og så vil resortets outdoorfaciliteter blive koordineret fra nye kontorer, så besøgende ikke længere behøver at booke mountainbikes eller kajakker i hotellets egentlige reception, hvor gæsterne også booker værelser.

Taget på Multihallen bliver desuden lavet efter inspiration fra Moesgård Museum, så der bliver mulighed for en gåtur på det græsbelagte tag og nyde udsigten i de naturskønne omgivelser.

Taget på multihallen bliver desuden lavet efter inspiration fra Moesgård Museum, så der bliver mulighed for en gåtur på det græsbelagte tag og nyde udsigten i de naturskønne omgivelser, der omkredser HimmerLand. Her vil man måske kunne spotte det nye sportsanlæg, der kommer til at ligge 200 meter nede af Sjørup Søvej, og planerne over anlægget har Per Kragh liggende øverst i bunken på skrivebordet.

For til sommer vil HimmerLands nye sportsanlæg, HimmerLand Sport & Padel, på 20.000 m2 stå klar til brug med en 9-mands kunstgræsfodboldbane, 6 padeltennisbaner, indendørs multibane og tennisbane. Her inviterer HimmerLand sine gæster og besøgende til at bruge mange gode timers aktivt samvær med venner, kollegaer og familie.

– Det bliver så nemt, for alle kan booke sig ind online og benytte sig af det. Vi sørger dog for at booke nogle baner til vores hotel- gæster, så vi ikke risikerer, at alle baner er booket af udefrakommende, fortæller Per Kragh.

Det er både børnefamilier, vennegrupper og par, der inviteres til sjove stunder med både sportsanlæg og multihal, men Per Kragh understreger, at også de store virksomheder har interesse i at kunne bruge de mange kvadratmeter og benytte de nye faciliteter.

Et niveau som HimmerLand fortjener

I takt med, at der kommer mange nye faciliteter til, kræves også endnu flere værelser, der kan huse de kommende gæster. Derfor er HimmerLand i gang med en stor udvidelse af hotellet, der betyder, at 26 splinternye værelser vil stå klar til efteråret 2022.

De nye værelser kommer, som resten af værelsesrepertoiret i huset, til at emme af luksus, og så vil der ovenikøbet blive opført fire familiesuiter med egen tagterrasse og to dertilhørende badeværelser. Suiterne bliver indrettet i en eksklusiv stil med udsigt ud over golfbanen, der kan nydes af dem, som ønsker en særlig luksuriøs hoteloplevelse, hvor der er tænkt over den mindste detalje.

Udvidelse af hotellet betyder, at 26 splinter- nye værelser vil stå klar til efteråret 2022. Som med resten af hotellet kommer de nye værelser til at emme af luksus, og så vil der ovenikøbet blive opført fire familiesuiter med egen tagterrasse og to dertilhørende badeværelser.

– De nye værelser bliver åbne og lyse, og de bliver alle udstyret med solafskærmende glas, der mørkner, når solen skinner. Det er ikke mange steder i Danmark, man har det, fortæller Per Kragh.

Værelserne bliver fordelt på tre nyopførte bygninger, der bliver bygget i forlængelse af det eksisterende hotel. Derudover kommer de nye bygninger til at rumme to store mødelokaler, så virksomheder har mulighed for at booke sin egen private afdeling med værelser og fællesrum. På den måde kan virksomheder bruge ekstra tid sammen med kollegaerne og samarbejdspartnere i sin helt egen del af hotellet – og måske endda grille nogle gode bøffer på terrassen ud mod golfbanerne.

Ligesom hotelværelserne vil de nye mødelokaler også blive udstyret med et køleaggregat, der gør det nemt at styre den indendørs temperatur, og alle mødelokalerne vil blive udstyret med det nyeste AV-udstyr.

Og skulle man tro, at HimmerLand nu ville være behandlet for sin byggefeber, tager man grueligt fejl, for nye og stadig hemmelige byggeprojekter er allerede landet på Per Kraghs skrivebord i bestræbelsen på hele tiden at være forrest i feltet, når det kommer til oplevelser, afslapning og tid til hinanden.

– Vi er jo en organisation i fremdrift, hvor der konstant er mange bolde i luften og masser af inputs fra både personale og husejere i området. For vi vil alle sammen HimmerLand det bedste, og vi er så stolte af at være her. Derfor skal det hele også spille på et niveau, som HimmerLand fortjener, siger projektchefen afslutningsvist.