HimmerLand – tid til livets store fester

REKLAME | HIMMERLAND

Annonce

I HimmerLand, hvor græsset er grønt og der er højt til himlen, holder de åbent 365 dage om året. Det betyder, at selvom vi nu går mørkere tider i møde, står teamet klar til at tænde for varmen ude ved Gatten og byde inden for til lyse stunder i efteråret og vintermånederne

Hos HimmerLand er tiden helt din egen, og resortets repertoire af oplevelsesmuligheder er ud over det sædvanlige. Det er kun op til gæsterne selv at vælge, hvad tiden skal bruges på, og så troppe op og tage del i de mange aktiviteter, som personalet har stillet på benene. Mountainbikes, golf, ginsmagning, bowling og spa, for bare at nævne nogle få fra det store katalog, men HimmerLand kan meget mere end det.

Festtid

Den skønne oase ved Sjørup sø står med åbne arme over for alle tænkelige arrangementer, og ovenpå en tid med coronanedlukning kan restaurantchef Mette Andersen ikke vente med at fylde huset op med forventningsfulde gæster. Og når det er festtid, er der ikke sparet på noget.

– “The sky is the limit”, når det kommer til, hvor langt vi vil gå for at opfylde gæsternes ønsker. For os er nøgleordet kvalitet, og det er både, når det kommer til lokaler, borddækning, servering og maden, siger restaurantchefen.

HimmerLand har valgt at gøre det nemt for gæster, der står over for livets store fester. For resortet stiller et helt team til rådighed, og husets egen blomsterdekoratør vil sammen med brudepar, fødselarer eller konfirmander stå for dekorationer, som kan gøre enhver fest til noget særligt.

Gastronomien vil ofte være omdrejningspunktet for en god fest, og derfor tilbyder resortet forskellige menuer. Retterne vil i høj grad være sæsonbetonede, for heller ikke råvarerne bliver der gået på kompromis med, og Pia fra Naturbruget Tranum leverer hyppigt de lokaldyrkede grøntsager til køkkenet.

– Vi har udpeget forskellige forretter, hovedretter og desserter, som hovedgæsten selv kan sammensætte til en menu. Ved hovedretten har vi ofte kun oplyst kødet, kartoffeltypen og saucen, hvor kokken i forhold til grønsagerne kan få lov til at lege – medmindre gæsten ønsker noget bestemt, selvfølgelig, siger Mette Andersen.

Den skønne middag bliver indtaget i HimmerLands flotte lokaler, og det store 3i1-lokale, der ligger på første sal, har plads til over 200 mennesker. Som navnet antyder, kan lokalet inddeles i tre separate rum til mindre arrangementer, men til den store bryllupsfest er selskabslokalet oplagt. Her er både plads til spisning, dansegulv og musik, og så har gæsterne mulighed for at trække ud på den enorme terrasse med udendørsbar og loungeområde, hvor den hyggelige og intime stemning kan nydes med udsigt ud over golfbanen.

– Herude er vi jo i naturen, og det giver en ro og intim atmosfære til festerne. Her har vi andre muligheder, end hvis man holdt fest inde i en by. For eksempel kan man låne en golfbil og køre ned og tage flotte bryllupsbilleder på golfbanerne og nede ved Sjørup sø, foreslår Mette Andersen.

De glædelige højtider

Når vi går vinteren i møde, er HimmerLand pyntet op til jul, og fra midt november vil smukke juledekorationer besmykke resortets restauranter, gange og lokaler. Den magiske julestemning vil spredes over hele huset, og der inviteres til juleaften i den varme atmosfære.

Familier og par bydes til juleophold, der både kan bookes med eller uden overnatning. Der er lagt i kakkelovnen til en dejlig aften med hyggeligt samvær, hvor den traditionelle julemiddag med and, flæskesteg og risalamande bliver serveret.

Efter middagen trækker gæsterne sig tilbage til et fællesrum med sofaer, hvor det store juletræ på fire meter vil stråle. Her tilbydes en kop kaffe og hjemmelavede søde sager med juleklip og -hygge.

– Vi var fuldt booket i julen 2020 med over 115 gæster tilmeldt, men måtte desværre lukke ned pga. corona. Nu er vi klar igen, og har lavet forskellige pakkeløsninger, så folk også kan komme her i nogle dage og virkelig få lov til at koble af, siger Mette Andersen.

De gæster, der booker den store julepakke, kommer til HimmerLand den 23. december og nyder en lækker 3-retters menu i restauranten Hul 19. Sammen med personalet kan de hjælpe med at pynte det store juletræ til en god kop kaffe og julesmåkager. Juleaftensdag serveres brunch, og derefter tilbydes en guidet gåtur i de naturrige omgivelser. Efter lidt gløgg og æbleskiver kan gæsterne gøre sig klar til julemiddagen. Første juledag har gæsterne mulighed for at bruge spa, svømmehal, bowling eller Adventure Minigolf efter en dejlig brunch.

Når vi lukker nytåret ind, har HimmerLand arrangeret en mindeværdig nytårsaften. Aftenen vil foregå i de nyrenoverede restauranter, og der tilbydes bobler til Dronningens Nytårstale og til midnat, lækre serveringer – og selvfølgelig festfyrværkeri og livemusik.

– Vi vil gerne have wow-effekten med over det hele. Det skal gå op i en højere enhed netop for at skabe den her unikke oplevelse til vores fester. Det er lige meget, om det er bordene, lysestagerne eller glassene. Det skal bare stå snorlige, for detaljerne er med til at skabe helhedsindtrykket, fortæller Mette Andersen.

Resortet har i mange år holdt nytårsaften med stor succes, men for første gang i år, tilbyder de to forskellige muligheder for gæsterne. Forskellen på de to pakker er, at man kan vælge mellem fire retters mad i Hul 19 eller ni serveringer i gourmetrestauranten HimmerRiget.

HimmerLands store alsidighed skinner igennem, når de arrangerer højtider. De sikrer at kunne nå ud til flere typer af gæster med de forskellige pakkeløsninger, hvor både familier, par, unge og ældre kan tage del i festlighederne.

Tid til firmafest

Det er ikke kun private, der kan benytte HimmerLands store kompetencer som festarrangør, og resortet har gode faciliteter for den perfekte firmafest. Her kan man booke lokale og få hjælp til alt fra mad, borddækning og overnatning.

For virksomhederne tilbyder HimmerLand også et julearrangement, og med den åbne julefrokost kan både store og små virksomheder nyde en aften med livemusik og julebuffet med øl, vand og vin.

– Vores åbne julefrokost er allerede godt booket op, og det er tydeligt, at corona heldigvis er ved at være ovre. Det er både for store virksomheder med op til 100 ansatte, men det er også for det lille tømrerfirma med 15 medarbejdere, der kan få lov at mærke den stemning, der er, når mange mennesker er sammen. Men hvis man gerne vil have sin egen julefrokost, kan vi selvfølgelig skræddersy en, fortæller Mette Andersen.

Firmaarrangementerne behøver ikke kun være i de festlige lag, for HimmerLand har gode løsninger til både møder og konferencer. Lokaler med AV-udstyr, sunde og lækre frokostoplevelser og med overnatningsmuligheder gør det ideelt at afholde konference på resortet.

De mange faciliteter gør, at virksomheder kan forlænge deres arrangement med forskellige sjove aktiviteter, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig. Her finder personalet den aktivitet, der passer bedst til ønskerne, og det kan både være indendørs eller udendørs med f.eks. golf, bowling eller spa.

I 2023 kommer den nye multihal til at stå færdig, hvor der er plads til 800 mennesker. Det betyder, at de koncepter, som HimmerLand allerede bruger nu, i fremtiden vil kunne blive skaleret op, så der kan afholdes endnu større fester for både firmaer og private.

Mette Andersen fortæller, at de er klar til at være kreative, fleksible og har mod på at gå efter alle løsninger. Hos HimmerLand kan drømmene få luft under vingerne, og når teamet skræddersyer fester med sans for detaljer, garanterer de en mindeværdig dag og aften i de smukke omgivelser ved Gatten.