
Efter en mørk vinter ser vi frem til en farverig påske. Pryd påsken med søde små lækkerier til kaffen eller sæt dem på bordet sammen med påskeliljerne til påskefrokosten
Påske-panna cotta med kanelflarn, 4 portioner
Det skal du bruge
2 blade husblas
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl finthakkede tørrede abrikoser
Fyld
50 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Brun Farin
3 spsk. Dansukker Muscovadosirup
6 spsk. hvedemel
2 knsp. stødt kanel
50 g mandelflager
Pynt
Små chokolader, for eksempel chokoladeæg
Fremgangsmåde
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde, sukker og hakkede abrikoser i en gryde. Bring det i kog, og lad det koge i 1 minut. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, inden den fordeles i smukke glas. Stil glassene i køleskabet.
Til den sprøde flarn skal du smelte fedtstoffet i en kasserolle på komfuret. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Sæt dejen i små toppe med god afstand på en bageplade med bagepapir, og bred dem lidt ud. Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter. Lad dem køle helt af. Pynt pannacottaen med en flarn og chokolade ved servering.
Denne madglæde er sponsoreret af Dansukker