Gallettes – simpel og sund

Madglæde

Kommer du forbi café Penny Lane eller Maggie Mae kan du nyde din kaffe, lækre brød og kager, galettes, crepés og softice i lange baner. Samtidig lade øjnene vandre og få inspiration til bolig, til ganen, eller til en gave

Hos Penny Lane er der skabt en café med en hjemlig atmosfære, hvor der sættes pris på kvalitet, kreativitet og kærlighed til gode råvarer. Brød og kager bages i kælderen. Du finder også hjemmelavede marmelader, pestoer samt salater, og rundt om i butikken er der spændende delikatesser – alt sammen nøje udvalgt efter høje kvalitetskrav og god smag.

Maggie Mae er Aalborgs første Crêperie – en pandekagebutik efter ægte fransk model. På Maggie Mae serveres der både crêpes, galettes, softice og økologisk is fra Vebbestrup, i hyggelige omgivelser. Crêpes er søde pandekager, og de kan serveres med chokolade, sukker, syltetøj og is. Galettes bages af boghvedemel og kan toppes med stort set alting. Den traditionelle med spejlæg, ost og skinke, eller andre typer med for eksempel laksefilet. Det er et hurtigt og godt alternativ til en sandwich til frokosten, og der er virkelig bund i madpandekagerne.

Opskriften svarer til 4-5 stk. lette og lækre madpandekager

Ingredienser:

Galette:
100 g boghvedemel
Lidt salt
1 æg
3 dl vand

Pisk ingredienserne godt sammen og steg pandekagerne på panden med en smule smør til de er let gyldne.

Galettes er hurtigt at lave og spændende til både frokost og aftensmad. Der er rig mulighed for at lave den med alverdens forskelligt fyld – kun fantasien sætter grænser. Du kan lade dig inspirere af vores menukort hos Maggie Mae eller finde din egen kombination.

En af vores favoritter er Galetten med følgende:
Røget okseinderlår
Gedeost
Hjemmelavet mango- og æblesalsa
Topping af forårsløg og salater

– Det er nu 7 år siden, jeg overtog Penny Lane vinhandel. Siden da har forretningen udviklet sig til konceptet “Penny Lane”, som består af bageri & konditori – café og gaver. Jeg har ikke kunnet skabe den succes, det er blevet uden at have en stab af dejlige medarbejdere, som skaber smil og glæde i caféens hyggelige atmosfære.

– Lisa Søgaard, indehaver

Tlf. 98 12 58 00 | info@pennylanecafe.dk
Følg også Penny Lane Cafe Aalborg eller Maggie Mae Crepêrie Aalborg på Instagram eller Facebook