Fornyet selvtillid

BETALT ARTIKEL I BEAUTÉ PACIFIQUE

Annonce – Mange danskere har hudproblemer, nogle endda så slemt, at det kan være svært at deltage i sociale arrangementer. Men der er en løsning, det handler blot om at finde den rette

En tube lykke

Har du prøvet at gemme dig fra andre på grund af hudproblemer? Det har rigtig mange danskere og Marie er én af dem. Men efter at have gemt sig bag makeup i årevis føler hun sig endelig fri til bare at være sig selv.

– Jeg var virkelig ked af det, og det tærede på min selvtillid, siger Marie, når hun kigger tilbage på sine år med hudproblemer. Hundredetusindvis af mennesker har hudproblemer, som begrænser dem i deres hverdag og for Marie var det akne. Når hun stod op om morgenen, gik hun ud til spejlet som det første for at se, om der var nye udbrud. Det var der tit, og som en helt fast del af sin hverdag begyndte Marie at bruge lang tid på at dække sit ansigt med makeup, før hun gik udenfor døren.

Nej tak til socialt liv

Maries historie er ikke enestående. Hver dag, hver uge, hver måned og hvert år er der mennesker, der føler sig utilpas i deres hverdag og måske endda trækker sig fra sociale arrangementer, fordi de føler, at deres hudproblemer er i fokus i mødet med andre mennesker. For Marie var det præcis sådan:

– Det eneste jeg tænkte på, når jeg mødte folk, var, om de kiggede på mit ansigt.

Marie meldte afbud til familiefødselsdage og følte sig som en kedelig kæreste, fordi hudproblemerne sendte humøret i bund.

Jeg er tilpas nu

Da Maria stod foran en hudekspert fra danske Beauté Pacifique var det med et stærkt håb om en hverdag med en pænere og sundere hud. Hun fik en række produkter med sig hjem og besked om at bruge dem kontinuerligt i tre måneder – og de første resultater kom allerede efter kun en uge, hvor huden var blevet helt blød og glad og der ingen nye udbrud havde vist sig. Efter tre måneder var Marie stadig tilfreds:

– Nu vågner jeg og er tilpas. Jeg tænker heller ikke længere over hvilket lys, jeg står i. Jeg er bare lykkelig, smiler Marie.

Fakta om Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er dansk hudpleje, udviklet og produceret i Danmark i tæt samarbejde med hudlæger. Virksomheden har siden 1997 hjulpet mennesker i hele verden med at få en sundere, smukkere og stærkere hud.

Se mere på www.hudhjælp.dk