Forår med masser farve!

Tekst Pernille Thulin Augustinussen | Foto presse

I går var der det mest fantastiske forårsvejr, ihverfald her i Aalborg. I dag sner det så. Men jeg vælger altså at hænge i den følelse som vejret i går gav mig, det var alt andet lige sjovere….

Butikkerne bugner af alle de nye forårsvarer og der er virkelig kommet farve på denne sæson. Jeg vil vise Jer nogle af de farver, prints og tendenser I kan forvente Jer. Mon ikke der er mindst én af tendenserne som lige er dig.

Bolsje striber

Der er igen i år masse af striber. Men dette forår er det hovedsageligt bolsje striber, hvid med farve. Og helst masser af farve. En anden detalje er, at striberne skal være lodrette og ikke vandrette som det har været de forgående sæsoner.

 

Blomster

Blomster er altså også kommet for at blive. Forhen var det kun sommer, men nu er det hele året. Printsene er lidt mørkere end de ellers oftest er på denne årstid.

Pasteller

Sidste sommer var meget inspireret af 80’erne og Miami beach. Men igen i år er der pasteller, og gerne helt over i candyfloss farverne. Det er in at være piget, så giv den hele armen.

 

Orange

Som noget nyt, er orange kommet ind i billedet. Det kan jeg ikke mindes at have set de sidste mange, mange år. Først var jeg lidt lunken omkring det, men nu er farven virkelig vokset på mig, og jeg skal have erhvervet mig et print hvor orange indgår.

 

Jeg håber disse billeder har vagt lidt forårs stemning hos Jer. Med farve går du i hvert fald ikke galt i byen, og gerne de rigtig klare farver som græs grøn, sol gul og postkasse rød. Happy shopping!

-Pernille