Filmnørden over dem alle kommer på besøg i Biffen

Tekst Pressemeddelelse/redaktionen | Foto presse

Tirsdag d. 26. oktober får Biffen i Nordkraft besøg af Casper Christensen, der er kendt fra podcasten Filmnørdens Hjørne, og Go’ Morgen Danmark på TV2, hvor han anmelder film sammen med Ann Lind Andersen. Casper besøger Biffen Nordkraft for at introducere Wim Wenders gennembrudsfilm ‘Den amerikanske ven’.

Filmnørden, som du måske har hørt anmelde film i Go’ Morgen Danmark på TV2, har elsket film så længe, han kan huske. Han elskede sine film så meget “… at jeg som 10-årig lod en mikrofon hænge fra min båndoptager ned ved TV-højttaleren og overspillede lydsporene til mine yndlingsfilm.”

Casper Christensen besidder en kollosal viden om alverdens film, men den 26. oktober er det film af instruktør Wim Wenders, det handler om.

Efterfølgende vises ‘Den amerikanske ven’ med Dennis Hopper i rollen som Ripley i den psykologiske thriller, som er løst baseret på krimiforfatteren Patricia Highsmiths roman ’Ripley’s Game’. Ripley tvinger en døende rammemager (Bruno Ganz) til at begå et mord for sig. Hans liv er snart forbi, så han har intet at miste – og lønnen for mordet vil sikre hans kone i fremtiden. Men tvivl og tvetydighed sniger sig ind i intrigen, og snart er også Ripley i tvivl om sin egen gode idé.

Se mere på Biffens facebookside

Den amerikanske ven (Der amerikanische Freund) / Wim Wenders / 1977