Få det liv du drømmer om

tekst SuSANNE BirgiTTE JENSEN | foto ChArLoTTE CAroLiNE | advertorial

Står du ved en skillevej i dit liv og er du i tvivl om hvilken vej der vil være bedst for dig at gå kan en håndlæsning give dig et kærligt skub i den rigtige retning. Det kan være situationer som parforhold, job eller en økonomisk situation du gerne vil have afklaring på

Vidste du, at dit livsformål ligger i dine fingermønstre, og blev dannet 5 måneder før du blev født?

Traditionel håndlæsning består af læsning af håndfacon og hudstruktur samt linjerne I hænderne. I en traditionel håndlæsning indgår også læsning af hudstruktur, negle, farver og billeder.

Begivenheder i livet læses også ud fra disse og kan tidsbestemmes. Linjer og håndfaconer vidner om din personlighed og kan ændre sig livet igennem i takt med dine værdier. Ud fra en bestemt teknik kan man ligeledes læse vores livsformål i fingermønstrene, vores livslektie og vores syn på verden læses også her. Vores livslektie er nok det vigtigste element at lære, for det er her skattekisten åbner sig, og fortæller os hvad vi hver især skal lære for at komme til vores livsformål – der hvor livet giver mening for os. Drømme som i glimt synes opnåelige for derefter ofte at blive udsat med et: ”Det må vente til en anden dag”…

  • Til en dag når jeg får penge nok
  • Til en dag når jeg får tid nok
  • Til en dag hvor jeg bor det helt rigtige sted

Drømmefanger er en virksomhed, der hjælper dig på vej mod dit sande potentiale, ved at sætte ord på hvem du er som person – derfor kombinerer jeg håndlæsning med Goalmapping.

Goalmapping er et særdeles effektivt system til målsætning. Du bliver hjulpet med at finde din passion og opnå dine drømme.

Ofte har vi selv svaret på livets udfordringer, og jeg kan ikke give dig svaret på ALT, men jeg kan oplyse dig om i hvilken retning tingene bevæger sig, og ofte er dette nok til, at du selv tager en fremadrettet beslutning, så du går afklaret herfra.

Min passion er at hjælpe andre mennesker til at vende deres udfordringer til succes – derfor tillader jeg mig at kalde mig selv for succescoach. Mine håndlæsninger er en lille del heraf, at kaste lys over de udfordringer folk måtte have i deres liv lige nu.

Events, workshops og håndlæseraften med veninderne

I håndfladen læses linjer, symboler og billeder. Når jeg læser dine hænder, kommer jeg ind på din nuværende situation.

Fra nutiden går jeg ind i fremtiden. Her kan jeg belyse emner som parforhold, jobsituation, familiesituation eller generelle begivenheder i dit liv. Disse emner kan tidsbestemmes. Jeg læser som regel tre år frem.

Hvis du har lyst til en hyggelig og inspirerende aften har du f. eks. denne mulighed:

– Saml veninderne og book en håndlæseraften med 20 minutters håndlæsning pr. person. Arrangementet foregår i hyggelige omgivelser hos Drømmefanger – tidligere Café Fru Himmelblå.

Aftenen inkluderer:

Kaffe/te og kage, frisk frugt og isvand

Alle deltagere får en “mini håndlæsning” og kan stille spørgsmål – læsninger foregår i et separat lokale.

 

Pris pr. person 300 kr. som betales forud v/tilmelding

Antal personer max. 7.

Om Susanne Birgitte Jensen

Susanne tilbyder som succescoach en bred vifte af behandlinger. Ud over håndlæsning tilbyder hun zoneterapi, bodyscanning og terapi. Hun vejleder desuden i kost og ernæring

Uddannelse


2016 Certified goal map practitioner hos Brian Mayne
2015 Certificeret Life- og Businesscoach hos Manning Inspire
2015 Certified handanalyst hos ronelle Coburn uSA
2012 Certificeret Kernesund familiecoach hos Ninka
2007 uddannet håndlæser hos Tahoma
2005 uddannet håndlæser hos Sigridur
2000 uddannet kostvejleder fra Kostakademiet hover
Forhandler Forever Living Products

susanne-1-copy