Endnu flere sjove, spændende og lærerige episoder klar til dig lige nu… APPETIZE Podcast

APPETIZE Podcast

På APPETIZE Podcast kan du blandt andet kan lytte til udvalgte artikler fra magasinet, oplæst af vores dygtige skribenter. Du bliver inviteret bagom artiklerne til APPETIZE, hvor du får mulighed for at lytte til eksklusive interviews med spændende mennesker, som har noget på sinde. Og så skal du spidse ører, når vores to paneler diskuterer små og ofte meget store emner. Alt dette og meget mere får du, når du lytter til APPETIZE Podcast på din foretrukne platform.

TAK fordi I har taget så godt imod vores nye og spændende podcast. Vi elsker at lave episoderne, for vi møder her igennem endnu flere interessante nordjyder. Også selv om det har været over Skype og ligende mens coronaen har raset. Det klarer vores vært Kathrine nu rigtig godt og hun er super god til at få fyret op under folk til en super spændende episode på trods af, at de ikke sidder i samme lokale.

Da vi i starten af december sidste år kunne løfte sløret for vores nye podcast vidste vi ikke, hvordan I læsere ville synes om vores meget forskelligartede episoder. Ligesom magasinet APPETIZE indeholder meget forskellige artikler og læsning, har vi nemlig besluttet at APPETIZE Podcast skal være en god blanding af interviews med spændende personligheder, paneldebatter, oplæsning af udvalgte artikler fra magasinet og meget mere.

Allerede nu er der en perlerække af gode afsnit at vælge imellem. Vi har siden sidst blandt andet haft besøg af borgmester Thomas Kastrup-Larsen, Stand-up‘er og skuespiller Jonas Mogensen, vores sjove kvinde- og mandepanel, og Nibe Festivallens leder Peter Møller Madsen. Hvis du ikke har været inde og høre episoderne fra tidligere, kan vi varmt anbefale for eksempel komiker Nicolaj Lange, og mange flere. Kathrine Skovsgaard er den faste vært, som til tider bliver afløst af nogle af vores andre dygtige journalister.

Du kan lytte til APPETIZE Podcast på disse tjenester:

Eller lyt til APPETIZE Podcast lige her:

MØD HOLDET BAG APPETIZE PODCAST

Kathrine Skovsgaard:

Kathrine er en af Aalborgs mest arbejdsomme iværksættere og har været med til at søsatte mange forskellige projekter. Hun har blogget for APPETIZE i halvandet år, så det var ikke et svært valg, da vi skulle vælge værten til vores nye podcast.

Christina Svendsen:

Christina holder styr på teknikken og kommer en gang imellem på besøg foran mikrofonen. Hun er også webredaktør og journalist hos APPETIZE, og har sin egen kulturblog, hibou.dk.

Cecilie Wennerlin:

Udover at være journalist og blogger hos APPETIZE, så er Cecilie uddannet sexolog, og derfor er hun vores faste ekspert, når vi har besøg af blandt andet mandepanelet. Her spiller hun bolden op i spændende diskussioner, der har det moderne parforhold og kønsroller som omdrejningspunkt.