Eksklusiv vinproducent besøger Quist Wine i Aalborg

Tekst PM (QuistWine) og redaktionen | Foto Presse

Hvis du elsker italienske vine, har du på lørdag den 6. april, mulighed for at få en snak med den italienske vinproducent Chiara Vinciarelli fra Toscana. Hun og hendes gode ven, kokken Luca Biancucci, besøger Quist Wines butik på Klostermarken 1.

– Selvom Chiara kun har 10 års erfaring som vinavler, har hun formået at producere en vin af meget høj kvalitet, fortæller Lene og Kim Quist, der er importør af vinene.

Lene fortsætter: – Denne ene vin, Pollùce Syrah Cortona kommer fra hendes kun 4 hektar vinmarker som er beliggende i landsbyen Pietria, skånende op mod Cortona. Et smukt sted, der er perfekt til at dyrke disse druer.

Vinen har allerede, såvel i lokalområdet omkring Cortona og flere andre steder, fået mange lovord med på vejen. Pollùce Syarh Cortona 2016 produceres kun i 1.167 flasker, på trods af dette har det været muligt for Quist Wine, som importerer flere vine fra netop Toscana, at få skaffet nogle kasser af denne vin til Danmark. Vinene har også I Danmark fået 5 stjerner i VinAvisen.

Når Chiara Vinciarelli i weekenden gæster Aalborg, vil I kunne træffe hende lørdag fra kl. 11.00 – 15.00 i Quist Wines italienske vinbutik på Klostermarken 1. Her vil Chiara fortælle om tilblivelsen af vinen, samt natuligvis give smagsprøver på denne unikke Syrah vin.

Chiara rejser til Aalborg sammen med hendes god ven og Italienske kok, Luca Biancucci.

– Luca er ikke en Hr. hvem som helst, fortæller Kim. – Til daglig styrer han køkkenet hos en af Toscanas mest prestigefyldte vingårde, Avignonesi. Han er i Toscana kendt for at være tro mod de klassiske Toscanske retter, og det er også nogle af disse han vil servere i vinbutikken hos Quist Wine.’