Dyreværnets Frynseklinik kommer til Aalborg

PRESSEMEDDELELSE: Dyreværnet / foto Hans Jørgen Riis

Det kan være dyrt for en udsat borger at gå til dyrlægen. Derfor lancerede Dyreværnet tilbage i 2018 den første non-profit mobile dyreklinik, Frynseklinikken, hvis formål var at hjælpe socialt udsatte borgere og deres kæledyr. Hurtigt stod det klart at der var et stort behov og i 2019 kom endnu en klinik til. Tirsdag d. 19. marts kl. 10-11 kommer Frynseklinikken til Aalborg.

 

Frynseklinikken er ikke gratis men man betaler, hvad man kan for en konsultation.

Dyreværnets mobile nonprofit dyreklinikker, Frynseklinikkerne, hjælper dyr over hele landet og har indtil nu hjulpet over 10.000 kæledyr i Danmark og har besøgt over 100 byer.

Nu kommer Frynseklinikken til:

 

Cafe parasollen

Boulevarden 18 (Vi holder på p-pladsen bag Boulevarden 13-15)

9000 Aalborg

 

Dyreværnets direktør Henrik Knaack udtaler ”Når foråret og sommeren kommer, oplever vi hos Dyreværnet at det vælter ind med kattekillinger, derfor kan jeg kun stærkt anbefale, at man får steriliseret/kastreret sine katte” og fortsætter ”Frynseklinikkerne kan hjælpe vores udsatte borgere med neutralisering af kattene og selvfølgelig også hvis de har andre problemer med deres kæledyr. Vi mærker et stærkt stigende pres på vores Frynseklinikker, og vi er så stolte over, at vi på fem år har haft mulighed for at hjælpe så mange kæledyr og mennesker der har det svært” slutter Henrik Knaack.

Fakta:
Frynseklinikkerne tilbagelægger årligt mere end 40.000 kilometer og allerede hjulpet hele 10.000 kæledyr i Danmark.

Hver mobile klinik er bemandet af en dyrlæge og en assistent, der sikrer, at både dyr og ejer får en god oplevelse ved besøget.

Man betaler, hvad man kan for en konsultation.

Begge Frynseklinikker er doneret til Dyreværnet af dyreelskeren Jørgen Andersen.

Frynseklinikkerne modtager ingen offentlige tilskud, og det er dermed private donorer samt fonde og legater, der sikrer Frynseklinikkernes fremtidige eksistens.

 

Læs meget mere om Frynseklinikkerne og Dyreværnets øvrige aktiviteter på
www.dyreværnet.dk

Dyreværnet, der er stiftet i 1898, er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Med internat i Rødovre ved København samt i Kolding, tre dyreambulancer og de to mobile non-profit dyreklinikker, Frynseklinikkerne, hjælper foreningen hvert år tusindvis af kæledyr til en bedre tilværelse.