DRIVE-IN underholdning i Aalborg Lufthavn! Vi elsker koncerter, comedy og familieunderholdning

 

Hvis du elsker koncerter, comedy og familieunderholdning, så er der god grund til at smile! Det bliver alligevel et forår og en sommer fyldt med store liveoplevelser i Danmark. Den nye ’DRIVE IN – LIVE’ scene vil i løbet af de kommende uger besøge blandt andet Aalborg Lufthavn med koncerter fra bl.a. L.O.C. samt familieunderholdning og comedy fra bl.a. Onkel Reje og ’Drive-in med Mads & Monopolet’. Flere navne er på vej! Arrangementerne kan opleves sikkert fra bilens bløde sæder.

Drive-in-koncerterne i Aalborg Lufthavn skabes mellem nogle af vores største kulturaktører i Aalborg Kommune som Nibe Festival, Aalborg Karneval, AKKC, Musikkens Hus, Aalborg Events og Visit Aalborg.

Aalborg Lufthavn kommer til at danne fysisk ramme om Drive-in-koncerter med de danske kunstnere, der giver livekoncert i dagene fra onsdag den 3. juni til og med søndag den 7. juni.

“I Aalborg udvikler vi tingene sammen og er rigtig dygtige til at samarbejde, så tingene sker, og nye ideer blomstrer. Med Drive-in-koncerterne i Aalborg Lufthavn må man sige, at vi udvikler musikken sammen. Jeg er enormt glad for, at Aalborg Kommune sammen med Live Nation og en lang række lokale kulturaktører får skabt en række unikke koncert – og familieoplevelser. Musikalske oplevelser er noget af det, jeg savner rigtig meget i denne specielle tid, så jeg glæder mig helt vildt,” siger borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen.

Danskere generelt og nordjyder tørster efter live-oplevelser, og med denne koncert- og familieoplevelse, som Live Nation skaber med de mange danske kunstnere, bliver der nu en kærkommen lejlighed til igen at være til koncert – i bilen.

Live Nation sikrer sig med forholdsregler og denne koncertform, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren i Aalborg Lufthavn.

HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ?

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser landet over. Da ’DRIVE IN – LIVE’ arrangementerne skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Arrangementerne vil have plads til ca. 600 biler pr. gang, der kan høre lyden igennem deres bilradio.

Prisen på de enkelte arrangementer vil variere, men publikum betaler pr. bil med op til 5 personer.

Der vil være mulighed for at købe alkoholfri drikkevarer og snacks til alle arrangementer.

Læs mere om de enkelte arrangementer på: www.driveinlive.dk

BILLET INFO

Billetsalget starter onsdag 13. maj kl. 10.00.

Køb billet på www.ticketmaster.dk