Det nordjyske konsulentbureau WEXO og e-handlen vækster

PRESSEMEDDELELSE

Der er fart på hos det nordjyske konsulentbureau WEXO. E-handel er i vækst, og virksomheden er vokset ud af de eksisterende lokaler og investerer nu i ny kontorejendom på knap 3.000 kvadratmeter på Gøteborgvej 16 i Aalborg.

Det går godt for den nordjyske virksomhed WEXO, der hjælper virksomheder med e-handel og udvikling af webshops. I starten af året landede WEXO flere ordrer i millionklassen og havde et mål om at rekruttere 15 nye medarbejdere inden 1. maj. Det mål og mere til er nu opnået, og derfor tager WEXO næste trin op ad væksttrappen med en investering i en ny kontorejendom på knap 3.000 kvadratmeter på Gøteborgvej 16 i Aalborg.

”Vi havde et mål om, at vi skulle rekruttere 15 nye medarbejdere inden 1. maj, og det og mere til har vi nået. Derfor er vi vokset ud af vores eksisterende lokaler og har måtte lede efter ny adresse, som vi nu har fundet på Gøteborgvej 16 i Aalborg”, fortæller direktør Tommy Frøkjær.

Det nye kontor er beliggende i Skelagerkvarteret i Aalborg, hvor virksomheder som Spar Nord Bank, PWT Group, VELA og Luksusbaby også har adresse. Kontoret fungerede senest som kontorejendom for Telenor, men overtages altså nu af WEXO, der skal fylde godt 3.000 kvadratmeter ud.

 

”Det er bestemt flotte lokaler med store vinduespartier, så vi kommer til at få masser af dagslys ind, hvilket er af stor betydning for at kunne danne rammerne om et godt og sundt arbejdsmiljø. Skelagerkvarteret er samtidig et godt kvarter med mange spændende virksomheder, og derfor glæder vi os meget til at rykke ind og blive en del af området”, siger Tommy Frøkjær.

 

Kontorejendommen rummer plads til omkring 75-100 kontorpladser, så der bliver god plads til de 40 ansatte i WEXO’s Aalborg-afdeling. Men ambitionerne er også, at afdelingen skal kunne vækste med 75 procent i løbet af de næste par år.

 

”Når vi flytter ind, kommer vi til at have en masse luft omkring os, hvor vi inddrager stueplan som åbent kontorlandsskab med skrivebordspladser og førstesal til et socialt område. Men min ambition er, at vi inden år 2025 er vokset med 140 procent på tværs af afdelingerne, og med de mål vi nået, og vores hastige tempo ind til nu, ser det ud til at være en realistisk målsætning”, slutter Tommy Frøkjær.

 

WEXO overtog ejendommen den 1/6 og flytter ind til august.

Om WEXO A/S

WEXO A/S er et konsulentbureau med speciale i udvikling af e-handelsløsninger. WEXO hjælper danske virksomheder med at udvikle deres webshop og implementere de primære online aktiviteter, der er nødvendige for at nå deres vækstmål. Virksomheden har 57 medarbejdere og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. WEXO blev grundlagt i 2001 af direktør Tommy Frøkjær.