Del dit Aalborg og bliv udstillet

#weloveaalborg

Aalborg er skøn, skør, vild, stille og larmende. Aalborg er mangfoldig og fuld af kontraster – og derfor elsker vi byen. Det markerer VisitAalborg og Aalborg Stadsarkiv på Instagram med hashtagget #weloveaalborg, hvor vi fejrer kærligheden til Aalborg og viser hinanden og resten af verden, hvad der gør Aalborg til den bedste by i verden. Og du kan være med.

I perioden fra d. 15. august til og med d. 15. september kan du tagge dine billeder på Instagram med #weloveaalborg, og vise præcis hvad lige præcis du elsker ved Aalborg. En jury vil efterfølgende udvælge de 20 bedste billeder, som udstilles i Nordkraft fra d. 12. oktober.

Du vil efterfølgende kunne købe en flot plakat med de 20 vinderbilleder hos Visit Aalborg og APPETIZE. Plakaten er sponsoreret af Solo Grafisk og APPETIZE og får formatet 50 X 60 CM. Hold øje med APPETIZEs Facebook-side.

Instagram som alternativ turistguide

Hvor turister før i tiden brugte guidebøger og turistbrochurer til at planlægge deres næste rejse, er det i dag digitale platforme og sociale medier der benyttes. Denne forandring er de meget opmærksomme hos VisitAalborg, hvor størstedelen af markedsføringen af Aalborg foregår i det digitale univers. Og Instagram spiller her en stor rolle. På Instagram er det nemlig både VisitAalborgs egne billeder af byen som turisten møder, men i lige så høj grad de billeder byens borgere og gæster deler.

– Vi er vilde med de billeder af Aalborg, som brugerne deler på Instagram, fortæller Kim Mikael Jensen, der sidder med den daglige drift af Instagram hos VisitAalborg.

– De hjælper os med vise Aalborg frem fra sin bedste side. Og de viser hvor mangfoldig en by Aalborg er.

VisitAalborg vil gerne inspirere deres følgere til at hashtagge deres gode billeder af Aalborg. Det gør de med tagget #visitaalborg og med kampagnen #weloveaalborg.

– Vi håber folk vil lege med og vise os hvor dejlig en by Aalborg er, fortsætter Kim.

– I sidste ende handler det om at vise vores fantastiske by frem for verden og inspirere turister til at besøge os.

Du kan deltage i konkurrencen #weloveaalborg frem til 15. september.

LÆS MERE OM #WELOVEAALBORG PÅ VISITAALBORG.DK/WELOVEAALBORG – HER KAN DU OGSÅ SE DE FEDE PRÆMIER DU KAN VINDE.