Dejlig dag med masser af musik på Volden

Journalist Anette Vedfald / Fotograf Daphne Ejsing

På en steghed junidag på Volden i Klarup var vi ude for at tage pulsen på arrangementet ‘Musik På Volden’ samt mærke stemningen. Alle var velkomne til denne gratis event, og undervejs fik vi også fat i et par af de optrædne kunstnere, og det kom der nogle interviews ud af. De kan ses her nedenunder.
  • Vi fangede blandt andre René Gerrick, fra coverbandet Østre Gasværk, til en snak om hvordan han forbereder sig til at gå på scenen samt hvad selveste Kim Larsen mener om deres optræden.

  • Vi fik også fat på Michael Back, der fortalte lidt om selve hans show, og hvordan han synes at det gik for ham under hans optræden under ‘Musik På Volden’.

  • Sidst men ikke mindst nåede vi også at tale med Bryan Rice om, hvorfor netop han er at finde til et arrangement som  ‘Musik På Volden’, og hvad fremtiden ellers byder på for hans vedkommende.

Alt i alt var det en ganske fortræffelig dag med højt humør, glade ansigter og masser af solskin. Det kan derfor varmt anbefales alle at deltage i arrangementet næste år, der falder lørdag den 1. Juni 2019 (fra 14.00 til 22.00).

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.